Az ikerpár születése után mindenki boldog volt: az orvos fél óra múlva csak ennyit mondott: “Sajnálom!”

Valószínűleg az egyik legszorosabb kapcsolat, amely két ember között lehetséges, az ikertestvére kapcsolata! Ha ikrekre gondolunk, rögtön az ugrik be, hogy annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár el is játszhatják egymást, bemehetnek egymás vizsgára, és randizhatnak egymás szerelmével…

Hirdetés

Az alábbi cikk azonban két olyan ikertestvérről szól, akinek az esetében ezek a kedves csínytevések szóba sem jöhetnek…

A fiatal szülőpár, Nicola és Todd Bailey, valamint négy éves kisfiuk, Lucas nagyon boldog volt, amikor megtudták, hogy nem csak egy, hanem két kis jövevény is érkezik majd a családba.

Hirdetés

A kicsik a 32. hétre születtek, és minden rendben ment, egészen addig, amíg a babákat el nem vitték az orvosok a születésük után egy rutin kivizsgálásra. Alig fél órával később az orvos sajnálkozó arccal jött be az édesanyához, és közölte vele, hogy sajnos valamit nem vettek észre a terhesség alatt: az ikrek egyike, Harper Down- szindrómában szenved.

A szülők azonban nem bánják: számukra mindkét gyönyörű kislány egyformán fontos, és mindkettőjüket ugyanúgy szeretik! Bár nem egyformák, de nem hasonlítgatjuk őket egymáshoz – mesélte el az édesanya, aki ápolónőként dolgozik. Történetüket éppen azért osztották meg, hogy felhívják a figyelmet a Down-szindrómára. Az alábbi videóban tündéri képeket láthatunk a kicsikről:

Ugye, milyen aranyosak? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák és megnézhessék!

 

Hirdetés