Az orvosok azt tanácsolták az anyának, kapcsolják le lányát a lélegeztető gépekről. 7 hónappal később döbbenetes dolog történt

Kertisha Brabson fél évvel ezelőtt szívrohamot kapott a kórházban. Rosszul érezte magát, ezért számos vizsgálatot végeztek a fiatal édesanyán, ám nem jöttek rá a probléma okára… Kertisha viszont rövidesen szívrohamot kapott, és kórházban kómába esett.

Később rájöttek, hogy egy ritka betegségben szenved, ami az agysejtjeit támadja. Nem volt más hátra, mint géppel kellet őt életben tartani. De nagyobb baj is volt: az orvosok nem tudták, mit tegyenek, hogy jobban legyen…

Édesanyjának azt javasolták, hogy kapcsolják le a gépekről, mert nem láttak esélyt az állapotának javulására. Ő azonban nem adta fel!

Hirdetés

„Nem vagyok doktor, sosem vettem részt nővér képzésen sem, de egyvalamit tudok! Ha a gyerekedről van szó, akkor mindent megteszel érte” – nyilatkozta Kertisha édesanyja.

Az anya kemény küzdelem árán elérte, hogy átszállítsák a lányát egy másik kórházba (ohioi egyetem gyakorlókórházába), egy kísérleti kezelésre! Négy hónap telt el reményteljes, ám nyomasztó várakozással, míg végül a fiatal nő végre kinyitotta a szemét!

Fotó: Facebook (a fotó feltehetően még az anya megpróbáltatásai előtt készült)

Az anya minden erőfeszítése megérte, a fiatal anyuka végre a gyermekeivel lehet, és már sokkal jobban van!

„Nem tudtam elhinni! Visszakaptam a kislányomat? Pedig már egyszer az orvosok is lemondtak róla” – mondta a sajtónak az anya.

Forrás: Mirror

Hirdetés

Hirdetés