Bak-Vízöntő-Halak: Ezt tartogatja a hét második fele

Bak

Könnyen lehet, hogy az utóbbi napokban, vagy akár régebb óta nyomasztanak egyes problémák. Itt az idő azonban, hogy átgondolod, hogy mi is a gond, és felvedd a kesztyűt: ha a problémát más emberek okozzák, érdemes leülnöd velük, és megbeszélned, hogy mi is a gond. Még az is lehet, hogy ez csak félreértés okozta.

Hirdetés

Ha életedben valamely olyan dolog hibádzik, amelyet csak célkitűzéssel, tervezéssel lehet kiiktatni, akkor érdemes ezeken mielőbb túl esned, és mindent megtenned azért, hogy a problémád megszűnjön.

Vízöntő

Életedben egyfajta tisztulás indulhat meg az emberi kapcsolatok terén. Egyre tisztábban látod, kik azok az emberek, akikben mindig és minden körülmények között megbízhatsz. Ugyanakkor azt is minden kétséget kizáróan érzed, hogy kik azok, akik nem igazi barátok, akik egykettőre elárulnának, és teljesen megbízhatatlanok.

Hirdetés

Próbáld meg ezekkel az emberekkel a lehető leginkább háttérbe szorítani a kapcsolataidat, és azokra összpontosítani, akik megbízhatóbbak. Még az egyedülléttől se riadj vissza, mert az is jobb, mint a hamis barátok társasága.

Érzed majd, hogy hangulatod egyre jobb és jobb lesz, pozitív energia uralkodik el az életedben!

Hirdetés

Hirdetés

Halak

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely erkölcsi dilemmát vet fel. Az ember eleinte mindig nagyon magabiztos ilyen kérdésekben, azonban előfordulhat, hogy az értékrended a problémád megoldása során finomodni fog: egymással versenyző, komoly értékek konfliktusát sosem könnyű feloldani!

Ebben az időszakban nincs sok energiád, ezért ne vesztegesd el olyan emberekre, akik nincsenek a segítségedre, és nem akarnak neked jót. Az energiádra szükséged lesz a munkában, ráadásul a családod is joggal tart igényt a szabadidőd rá eső részére.

Emberi kapcsolataid harmonikusan, ugyanakkor változékonyan alakulnak ebben az időszakban.

Hirdetés