Durva számlát tolt a szállodaigazgató a nászutasok elé: a feleség olyan briliánsan oldotta meg, hogy az igazgató köpni-nyeli nem tudott!

Egy fiatal pár nászútra indult, és mivel nagyon elfáradtak, úgy döntöttek, hogy egy városban, amelyen áthaladtak, kivesznek egy szobát. Egy nagy szállodát választottak, mert az esett útba. Mindössze négy órát töltöttek ott el, míg kialudták magukat.

Hirdetés

Amikor azonban a férje lement a recepcióra fizetni, egy gigantikus összegű számlával találta magát szembe. 300 €-t kértek tőle a szobáért.

A férfi nem értette a dolgot, a recepciós azonban elmondta, hogy ők egy luxusszálloda, ezért kerül ennyibe. A férfi a szállodaigazgatóval akar beszélni, aki azonban szintén kötötte az ebet a karóhoz, és elmondta, hogy azért kerül ennyibe, mert nagy wellness részlegük, és óriási konferenciatermeink is vannak.

Hirdetés

A férfi dühösen magyarázta, hogy csak négy órát töltöttek el a szállodában, és eszük ágában sem volt ezeket használni. Az igazgató azonban hajthatatlan maradt, mivel az ár azokat is magukban foglalja. Végül, mivel sehogyan sem tudta meggyőzni a szállodaigazgatót, a férfi végül ha dühösen is, de már ki akarta csengetni a 300 €-t, amikor a felesége megelőzte őt, és átadott az igazgatónak 25 €-t.

Az igazgató először el se akarta venni, hogy ez nem lesz elég, mivel 300 €-ba kerül a számla. A feleség azonban a kezébe nyomta: 275 €-t számolok fel amiatt, mert lefeküdt velem.

Hirdetés

A fotó illusztráció, forrása a flickr

Az igazgató azt sem tudta hol van, hebegve-habogva tiltakozott, hogy semmi sem volt köztük. Eközben pedig a férj ámulva-bámulva nézett!

A nő azonban feltette a pontot az i-re, amire az igazgató már nem tudott válaszolni: “persze ez így van, de én végig itt voltam, lehetősége volt rá!”

Bár ez a történet valószínűleg csak egy tanmese, azonban azt jól megmutatja, hogy frappáns gondolkodással minden nehéz helyzetből ki vághatjuk magunkat!

A fotó illusztráció!

Hirdetés