Egy csupán 30 másodperces gyakorlat, ami a hosszú élet titka. Tanuld meg te is és teljesen újjászületsz!

A történet ott kezdődik, hogy egy szovjet mérnöknél, Alexander Mikulinnál mindössze 50 évesen olyan súlyos szívproblémát állapítottak meg, hogy gyakorlatilag minden fizikai munkától eltiltották őt.

Ráadásul a diagnózissal együtt azt is elmondták neki az orvosok, hogy már nem sok ideje van hátra..

Ő azonban nem adta fel, és feltalálta az vibrogimnasztikát, amelynek rendszeres gyakorlása segít meghosszabbítani az életünket, ráadásul védi szívünk és egész testünk egészségét, megszabadít a méreganyagoktól.

Hirdetés!

Mindez az ősi Csikung gyakorlataira alapul, és egy rendkívül hatékony módszer.

A lényeg, hogy minden egészségi probléma a nagy vénákhoz, azaz a megfelelő vérkeringéshez kapcsolódik, mivel a vér juttatja el a táplálékot a szervekhez és a sejtekhez, és ez szállítja el a méreganyagokat a kiválasztó szervekhez.

Hirdetés!

A mérnök ezért olyan gyakorlatokat állított össze, amely a vénáink és szívünk egészségét segítenek helyreállítani és megőrizni. A dologban az a szép, hogy csupán a napi 30 mp-re van szükség, ahhoz,  hogy elvégezzük ezt az igen könnyű gyakorlatot, hatása azonban fantasztikus!

A gyakorlat lényege vizuálisan a következő:

Hirdetés!

Álljunk vállszéles terpeszbe, térdeink legyenek egy kicsit rogyasztva és a lábfejeink párhuzamosan egymással előre néznek. Emelkedjünk fel lábujjhegyre, körülbelül 5 centire a talajtól, majd “essünk” vissza a talajra.

Amikor sarkunk földet ér, a vér folyásiránya megfordul, és a szív felé indul, amely támogatja a test méregtelenítési funkcióit.

Aktiváljuk a mirigy rendszert, felrázzuk veséinket, így azok aktívabban fognak működni, a méreganyagok kiválasztása során!

Ha gyorsabb eredményeket akarunk, naponta többször is végezhetjük a gyakorlatokat: főleg akkor javasolt ez, ha ülő munkát végzünk, mert annak hatására a vér pang az erekben, és nem áramlik vissza megfelelően.

Mindez egészségügyi problémákat okozhat, mivel felhalmozódnak a méreganyagok a testünkben. Ezt segít megelőzni, mérsékelni ennek a gyakorlatnak a hatása!

Ne alkalmazzuk, ha egészségi állapotunk nem teszi lehetővé, illetve ha az orvos esetünkben ellenjavallja!

Hirdetés!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés!