Egy csuromvizes eltévedt embert engedett be a házába, de csak később tudta meg, hogy ki is ő valójában…

Doktor Mark egy rendkívül elismert onkológus, aki olyan rákfajták gyógyításában is jeleskedik speciálistaként, amelyeket a legtöbb szakember reménytelennek minősít.

Hirdetés

Éppen ezért neki ítéltek egy magas szakmai kitüntetést, ő pedig repülőre szállt, hogy elutazzon a városba, ahol átveszi majd.

Nagyon várta, mert ez egy jeles nap volt az életében: ilyen magas elismerést ritkán kapnak az orvosok.

Hirdetés

A repülőgép azonban kényszerleszállást hajtott végre technikai okokból, mielőtt még eljutottak volna a célállomásra. A doktor biztos akart lenni abban, hogy eljut a díjátadóra, ezért autót bérelt, azonban ahogy haladt úticélja felé, özönvizszerű esőzések térítették le őt az útról, és végül egy elhagyott területre jutott.

Doktor Mark éhesen és fáradtan bekopogott egy kunyhó ajtaján, hogy megszálljon éjszakára. Egy kedves fiatal nő nyitott neki ajtót, és megszánta a csuromvizes embert, meleg teával kínálta, és még a vacsoraasztalhoz is meghívta őt.

Hirdetés

Hirdetés

Felajánlotta, hogy imádkozzanak együtt, az orvos azonban visszautasította, és elmondta, hogy ő csak a szorgalomban hisz.

Közben arra lett figyelmes, hogy a fiatal nő egy gyerekágy fölötti imádkozik, és megértette, hogy a kisgyermekkel valami komoly baj lehet.

Kérdésére a fiatal nő elmondta, hogy arra kéri az Istent, hogy segítsen, mert a fia egy nagyon ritka rákbetegségben szenved és csak egy Mark nevű doktor tudja meggyógytani őt, de neki nincs pénze még arra sem, hogy eljusson abba a városba, ahol ez az orvos él.

Elmondta, hogy Isten eddig még nem hallgatta meg az imáját, de biztos abban, hogy segít a bajukon. Dr. Mark szólni sem tudott, egyszerűen elsírta magát.

Csak azt suttogta, hogy Isten hatalmas és felidézte mindazt, ami vele történt a mai napon, mennyi látszólagos véletlen, hogy eljusson ide, ahol segíthet.

Isten meghallgatta a fiatal nő imáit, és egyben neki is adott egy esélyt, hogy kilépjen a hétköznapi, anyagi világból, és segítsen olyan szegény embereken, akiknek az imán kívül nincs semmijük.

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés