A gyönyörű, életerős lány letaglózó hirtelenséggel elhunyt. Halálát olyasmi okozta, amit szinte mindenki csinál néha

Lanna Hamann, a fiatal, csinos lány családjával és barátaival az egyik nyáron elment nyaralni. A pihenés egész végig olyan jó hangulatban telt, hogy legrosszabb rémálmaikban sem gondolták, milyen vége lesz.

Azonban egy reggel Lanna lement a tengerpartra futni, ahol rosszul lett, és bár hamar érkezett a segítség, nem tudták megmenteni az életét. A sportos és energiától duzzadó lány tragikusan korán távozott az élet élők sorából.

Senki sem értette, hogy mi történhetett. A lány anyukája elmondta, hogy a lánya halála napján nem ivott vizet, csak energiaitalokat. Mindezt az anya összefüggésbe hozta a tragédiával.

Hirdetés!

Hirdetés!

Jack Wolfson kardiológus úgy találta, hogy a lánynál valószínűleg valóban a túlzott mértékű energiaital fogyasztás okozta a hirtelen szívleállást. Mivel ezek az italok túlzottan nagy mennyiségben tartalmaznak koffeint és cukrot, és ezáltal mesterségesen befolyásolják a vérnyomást, túlzott fogyasztásuk veszélyt jelenthet még az egészséges, sportos életmódot élő emberekre is.

Hirdetés!

Azóta a lány édesanyja mindenkit figyelmeztet, hogy kerüljék el a túlzott energiaital fogyasztást, hogy minél kevesebb emberrel történjen ugyanaz, mint imádott kislányával.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! 

Hirdetés!