Elhoztuk a nagy 5 éves horoszkópot: ennek a 4 CSILLAGJEGYNEK az élete 2025-ig fenekestül felfordul!

Elhoztuk nektek a nagy öt éves horoszkópot: itt az a négy csillagjegy, akiknek az élete 2025-ig fenekestül felfordul majd! Nem kell azonban megijedni, az ilyesmi nem feltétlenül jelent rosszat! Sőt, éppen ellenkezőleg, ezek a szerencsés csillagjegyek pozitív irányú változást tapasztalhatnak majd! De kik ők?

Hirdetés

Ezek pedig a kos, az oroszlán, a mérleg, valamint a nyilas!

Kezdjük tehát a Nyilasokkal: Igen fárasztó éveken vagytok túl, azonban itt az idő, hogy a vetés hosszú időszaka után, elkövetkezzen az aratás periódusa! Az ötéves ciklus első másfél évét követően rohamosan javulnak majd a karrier lehetőségeitek, és évről évre sikeresebbé fogtok válni, amennyiben elegendő tudatossággal használjátok ki mindazt, amit a sors elétek szór! 2025-re csillagként ragyogsz az égen, és egy gyönyörű időszakra nézhetsz vissza!

Hirdetés

Az Oroszlán a következő csillagjegy, aki remek időszak előtt áll! Álmaidat fogod élni ebben az ötéves időszakban, ugyanakkor ne kedvetlenítse el, ha egy kicsit döcögősen indul az 5 év első harmada! A legjobb éveid 2021 végét követően fognak elkezdődni, amely anyagi stabilizációval, jelentős bevétel növekedéssel, valamint kiegyensúlyozott szerelmi- és magánélettel jár együtt! Szárnyal az önbizalmad, és olyan energiatöbblettel rendelkezel, amely alkalmas lehet arra, hogy az azt következő időszakot is megalapozd!

Hirdetés

A Mérleg újrakezdheti: eddig bármit is elrontottál, lehetőséget kapsz arra, hogy valami teljesen újba kezdj bele helyette: főnixmadárként születsz ujjá, és képes vagy magadat reinventálni! Egyre felkészültebb és tapasztaltabb vagy, rájöttél, hogy valójában szereted a változásokat, amelyek javadra válnak! Lelki fejlődésedben, valamint magánéletedben, szerelmi téren is évről évre boldogabb és kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb időszak köszönt rád. Mindezen Energiák beforgatásával pedig a karriered is egyre szebben halad!

A Kos az elmúlt időszakban hajlamos volt egy kissé elhamarkodottan cselekedni, átgondolatlan döntések alapján. Ez valamelyest a csillagjegy természetéből is adódik, amely kétség kívül sok esetben előnyös, míg máskor hátrányos eredményekre vezet. Ebben az időszakban egy kicsit lenyugszol, és megtanulsz átgondoltabban cselekedni, azonban továbbra is rendelkezel azzal az energiatöbblettel, amelyért mások mindig is irigykedtek rád! Bár az emberek többségének nem lesz túlzottan erőteljes 2020 további része, valamint 2021, te azonban ezeket az időszakokat egyre gyorsulva, és egyre hatékonyabban éled majd meg! 2025-re pedig alaposan átváltoztatsz magad körül mindent – és értsd ezt jó értelemben!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés