Ennek a 4 csillagjegynek a számára 2021 nagyon boldog év lesz! Nekik aztán nincs mitől tartaniuk!

A legtöbb csillagjegy számára a 2020-as év több kihívást és megpróbáltatást hozott, mint amennyi sikert (bár ez alól az alábbi csillagjegyek egyike kivétel), 2021-ben azonban végre a kiteljesedést támogató energiák veszik át a 2020-as, a legtöbbek számára nyomasztó energia helyét. Az alábbi 4 csillagjegy számára különösen jó időszak következik:

Bika

Mind a magánéletedben, mind pedig a karriered terén remek irányt vesz az életed, stabil és egyben előre mutató, motiváló időszak veszi kezdetét az életedben. Előléptetés vagy új állás és több pénz vár rád a szakmai területen. Ráadásul személyes erőtered olyan jó érzéseket kelt másokban, hogy szinte bárkivel megtalálod a közös hangot, egyre több és több beszélgetést és emberi kapcsolatot kezdeményezel sikerrel és könnyedén! A legszebb időszak a nyári és őszi hónapokra tehető!

Szűz

Folytatódnak az életedben a nagyobb mozgások, de végre egyértelműen pozitív előjellel. A letisztulás elsősorban a magánéletedre jellemző, de szakmai téren is több jelentős diadalt aratsz, amelyek középtávon a jó irányba állítják a szekered rúdját. A tavasz második felében szinte újjászületéssel felérő új fejezetet kezdesz az életedben, és csodálatos nyár vár Rád 2021-ben!

Hirdetés

Mérleg

Ha magánéleti problémákkal küzdesz egy rossz kapcsolat miatt, 2021 tavaszára letisztul a helyzet, fantasztikus mennyiségű energiatöbbletet szabadítva fel. Ez lökést ad az egész, hátra lévő évednek: energiát és motivációt egy új, magasabb szintű harmónia építéséhez életed minden területén. Írhatnánk, hogy mikor lesz a legszebb időszakod 2021-en belül, de a folyamatos építkezésnek köszönhetően egyre és egyre jobb lesz!

Hirdetés

Vízöntő

Soha nem adtad fel az álmaidat, és dédelgetett terveidet. Még akkor sem, amikor az Élet kegyetlen volt hozzád, és más emberek elvágtak Téged a boldogságtól, vagy korlátok közé próbáltak szorítani… 2021 áprilisától-májusától fokozatosan kinyílik előtted a világ, leomlanak a falak és a gátló energiák, és többé már senki sem tudja megakadályozni, hogy igazán kiteljesedj!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű időszakot kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés