Eszméletlen! „Végre valaki megölte a fiamat”- lelkendezett az anya.

Mark Sutton, az Egyesült Királyság állampolgára éppen egy franciaországi erdőt szelt át biciklijével, amikor egy vadászat során véletlenül agyonlőtték. Sem az eset körülményei, sem pedig maga a baleset nem igényelt különösebb kivizsgálást a rendőrség szerint, így eljárást sem indítottak az ügyben. Megállapították, hogy a férfi vadászbalesetben hunyt el.

Hirdetés

A férfi családjának reakciója már annál inkább nem hétköznapi! A legtöbb esetben családtagjaink halála mélyen megérint bennünket, gyászoljuk, és hiányoljuk őket! Ez esetben azonban pont fordítva történt – írja a The Sun brit bulvárlap.

A férfi testvére elmondta, hogy amikor meghallotta bátyja halálhírét, nagyon megörült! Úgy érezte, nagy szikla gördült le róla, mert így a férfi már nem árthat se nekik, sem pedig más embereknek. Egy állat volt, aki megérdemelte, hogy úgy lőjék le, mint egy állatot – mesélte el az angol bulvárlapnak.

Hirdetés

Hirdetés
Kép: The Sun

A férfi anyja erre még rátett egy lapáttal, amikor hosszasan hálálkodott a vadásznak, aki megszabadította fiától a világot…

Kép: The Sun

Hirdetés

Szép kis család… Neked mi a véleményed?

Hirdetés