A kontinensen egyedülálló ez a magyar tó, érdemes itt nyaralni! Nyaralás belföldön FILLÉREKÉRT, és olyan festői a táj, mintha külföldön pihennél!

Idén nyáron a világjárvány és következményei miatt a megszokottnál sokkal többen döntenek a belföldi nyaralás mellett. Szeretnénk egy remek tippet adni, amit könnyen lehet, hogy még mindig nem ismernek annyian, mint az indokolt lenne:

Hirdetés

Az Arlói-tó nemcsak Borsod-Abaúj-Zemplén megye, de valószínűleg egész Magyarország egyik leggyönyörűbb táján fekszik, csodás kilátással a Bükk hegységre. A 10 ha-os tó nemcsak horgász paradicsom, de a Suvadás Liget rendezvényei minden szezonban tömegeket vonzanak: fesztiválok, wellness hétvége, vagy akár Paradise Party, motoros találkozók és még sok más!

Aki pihenni, vagy kikapcsolódni vágyik, itt egy külföldi nyaralás szépségével vetekedő helyen, ám sokkal olcsóbban élvezheti a megérdemelt pihenés perceit.

Hirdetés

A tó keletkezése egy érdekes jelenségnek köszönhető, ugyanis a hegyben bányajáratok húzódtak, amelyek miatt megcsúszott a hegyoldal, és az így keletkező suvadás eltorlaszolta a patak útját.

Hasznos volt? Kérlek, hogy oszd meg, hogy a barátaid is tudjanak róla!

 

Hirdetés