Ez a HÁROM csillagjegy a hazugság legnagyobb bajnoka! Akkor is átejthetnek, ha csak kérdeznek

Természetesen senki sem szereti a hazugságot, a legtöbb ember ragaszkodik az őszinteséghez, amely az egyenes kommunikáció alapja. Vannak azonban olyan csillagjegyek, amelyek hajlamosak a tényeket elferdíteni, vagy akár akaratunkon kívül is hazudni. Sokszor még saját magukat sem veszik észre!

Hirdetés

Ilyen az Ikrek csillagjegy, akinek a kommunikációja egyébként is túláradó, és mivel túl sokat kommunikál, szinte észre sem veszi, hogy elferdíti a tényeket. Sok esetben saját magát is becsapja, így teljes őszinteséggel képes olyan “tényeket” is továbbadni, amelyek bizony nem felelnek meg a valóságnak!

A lista második helyén a halak csillagjegy szerepel, akik az önhazugság börtönében élnek: úgymond elúsznak a problémáik elől, így képtelenek arra, hogy konfliktushelyzetbe kerülve felvállalják az érzéseiket. Ily módon gyakorlatilag konfliktuskerülésből hazudnak. Sok esetben ennek a csillagjegynek a hazugságait asszertívabb, agresszív megközelítéssel lehet kiprovokálni, így a másik fél is tehet róla!

Hirdetés

A dobogó harmadik fokán a mérleg csillagjegy végzett. Rájuk erősen jellemző, hogy egy nagyon szép, kedves és harmonikus “homlokzatot” tartanak fenn, sokszor szép “mesékkel”. Közvetlen és könnyed, és nem szeret megbántani másokat.

Ennek a csodálatos mesevilágnak a fenntartásához azonban (különösen azért is, mert a mérleg döntésképtelensége sok esetben mindent áthat) önhazugságra, és így a tények elferdítésére, mesék kitalálására van szükség. Mindez nemhogy nem csökkenti, de még növeli is a mérlegek vonzerejét, ami pedig egy ördögi kört alakít ki, mert újabb hazugságok táptalajául szolgálhat, különösen párkapcsolatban.

Hirdetés

Videó: így veheted észre, ha valaki hazudik! Nézd meg velünk:

Neked mi a véleményed?

Hirdetés