Ez a német “csodaelixír” méregteleníti a májat és segít megelőzni a fertőzéseket!

Amennyiben méreganyagok halmozódnak fel a szervezetünkben, az a számos szervünk, illetve szervrendszerünk működését károsíthatja, betegséghez, az immunrendszer gyengüléséhez, valamint fertőzések könnyebb kialakulásához vezethet.

Természetesen az orvosi gyógymódokat nem pótolják, de a megelőzés terén, valamint a tünetek enyhítésére remek támogatást nyújthatnak az ősi bölcsességeken alapuló házi megoldások. A lerakódott méreganyagoktól való megszabadulást, a méregtelenítés elősegíthetjük, ha ősi német recept szerint elkészítjük ezt a mindössze négy összetevőből álló keveréket.

Nemcsak a májat tisztítja meg, de erősíti az immunrendszert, és csökken a sztrók, valamint a vesekő és az érelmeszesedés kialakulásának kockázata. Ezenkívül szabályozza a vérnyomást, kisebb eséllyel alakulnak ki nálunk fertőzések.

Hirdetés

Hogyan készítsük el? Jól mossunk meg 4 db citromot, majd héjával együtt vágjuk darabokra. Pucoljunk meg 4 fej fokhagymát, és ezt is daraboljuk fel. Helyezzük őket egy turmixgépbe két evőkanál reszelt gyömbérrel együtt, majd pépesítsük!

Hirdetés

Ezután öntsük fel vízzel. (Összesen 2 l vízre lesz szükségünk). Ezután forraljuk fel a keveréket, és a tűzről levétel után szűrjük le. Étkezés előtt 2 órával, napi háromszor igyunk meg belőle egyet csészével, három héten keresztül.

A kúra megkezdése előtt (különösen, ha valamely emésztőrendszeri betegséggel vagy allergiával küzdünk) mindenképpen konzultáljunk szakemberrel! Amennyiben az alkalmazás során bármilyen tünetet tapasztalunk, azonnal hagyjuk abba a kúra alkalmazását.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés