Ezek a jelei, hogy Angyal van a közeledben

Bár az angyalok egy magasabb, az emberi szem számára láthatatlan síkon mozognak, számtalan jelét adják annak, hogy velünk vannak, és kísérik a lépteinket.

Hirdetés

Hoztunk néhány példát, amelyek biztonsággal és kellemes érzésekkel tölthetnek el minket, mert egy angyal jelenlétére is következtethetünk abból, ha ezen jeleket tapasztaljuk.

Íme, pár jel:

Hirdetés

Hirtelen, váratlanul és látszólag ok nélkül lehűl vagy felmelegszik a helyiség hőmérséklete, amely jó érzéssel tölt el, és kellemes bizsergést, nyugalmat idéz elő bennünk.

Eleddig ismeretlen, csodálatosan kellemes ízt, illatot érzel, amely nyugalommal és megelégedéssel tölt el.

Különös, és megmagyarázhatatlanul gyönyörű fények jelennek meg, vagy akár éterei szépséggel szűrődnek be hozzád.

Hirdetés

Az angyali jelenlétet sokszor gömbszerű fényjelenségek támasztják alá.

Kellemes, angyali hangokat hallasz, amelyek megnyugtatják a lelked és a tested egyaránt. Nem biztos, hogy ezeket a hangokat fizikailag hallod, lényeg, hogy eljutnak hozzád!

Hirdetés

Váratlan helyeken feltűnő fehér tollak szintén egy másik síkon tevékenykedő segítőd csodálatos jelenlétére utalhatnak.

Egy-egy angyali szépségű dallam, amit nem tudsz kiverni a fejedből, szintén közelebb hozza a rezgéseidet ahhoz, hogy nyitottá válj arra a síkra, ahol az angyalok mozognak.

Ha Angyallal álmodunk, és emlékszünk az álomra, az általában jelentőségteljes angyali üzenetet közvetít, amelyet érdemes megérteni és megfogadni.

Hirdetés

Úgy érzed, van valaki rajtad kívül a szobában, pedig nem látsz senkit.

Ha a jelenléte kellemes érzéssel, bizsergéssel tölt el, valószínűleg angyali lénnyel van dolgod.

A hétköznapokban megjelenő, és számunkra váratlanul szemet szúró szépségek (mint egy egymagában nyíló virág a semmi közepén, vagy egy angyalt ábrázoló kép) is megnyitják a lelkünket az angyali minőségek előtt.

Egy találkozás, egy pillantás egy ismeretlennel, amely nagyon, de nagyon jó érzéssel tölt el, és képtelen vagy elfelejteni… Sokszor azt tapasztalod ilyenkor, hogy váratlan megoldások érkeznek az életedbe, és régi elakadások oldódnak ki!

Az Angyalok csodálatosak! Jó érzés hinni, hogy velünk vannak, és támogatnak minket!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés

Hirdetés