Feltűnt, hogy a szomszédasszony kartonszámra veszi a sörélesztőt. Mióta elárulta, mire kell, én is követem a példáját!

Az élesztő olcsó, egyszerű anyag, ami minden konyhában megtalálható. Az alábbiakban egészen pontosan a sörélesztő hasznos tulajdonságairól lesz szó: hozzájárul a hajad, a bőröd, és a körmeid egészségéhez. De itt nincs vége az áldásos hatásainak..

Az élesztő közel fele részben tartalmaz fehérjét, tizenhétféle vitamin és tizennégyféle ásványi só található meg benne. Ennek megfelelően nem túlzás azt mondani, hogy teljes értékű táplálék, amelynek fogyasztása számos betegség kialakulásának kockázatát csökkenti, vagy akár enyhítheti is azokat.

Az élesztő remek összetételének köszönhetően hozzájárul a szervezet regenerációjához, csökkenti a fáradékonyságot és hozzájárul jó erőnlétünkhöz. A fogyókúrás, és vegetáriánus étrendbe is jól illik. Fogyasztásakor az élő sejtek behatolnak a szervezetbe, és méregtelenítik a szöveteket, erősítik az immunrendszert! A sörélesztő fogyasztása gyorsítja a haj növekedését.

Hirdetés!

Hirdetés!

Az élesztő segít abban is, hogy a bélflóránk harmonikusan működjön, elősegíti a salakanyagok távozását.

Hirdetés!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés!