Férje elhagyta, mert lebénult – két évvel később csak ENNYIT mond:

Hat évvel ezelőtt a 37 éves hölgyet, Riona Kellyt a semmiből agyvérzés érte, ami miatt lebénult, és tolókocsiba kényszerült. Az orvosok akkor azt mondták neki, soha többet nem fog járni, a férje pedig öt hónappal később elhagyta.

Hirdetés

A nő azonban nemcsak saját magáért, de azért is aggódott, hogy hogy látja majd el gyermekeit. Szerencsére a szomszédok és a családtagok sokat segítettek neki. Egy rehabilitációs folyamaton kellett keresztül mennie, ami azonban nem sokat segített rajta, így csak a remény és a gyerekeitől kapott szeretet éltette.

Gyógytornászával, Keith-szel egy nagyon kemény programba kezdett bele, amellyel igen lassan haladt. Azonban nem adta fel, mert a gyerekei miatt kitartott! A gyógytornász és a beteg hamarosan közel kerültek egymáshoz, és úgy döntöttek, összekötik az életüket.

Hirdetés

A nő máig nem tanult meg teljesen járni, de sokat javult ezen a téren, és tolókocsis maratonokon is részt vesz. Nagyon sokat küzdött azért, hogy borzalmas állapotából a lehető legjobbat hozza ki, és még a szerelem is rátalált!

Amikor arról kérdezték, ami történt vele, hogy lebénult, és elhagyta a férje, csak annyit mondott: visszanézve ez a legjobb dolog, ami történhetett velem!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés