Fiatal korában akaratán kívül esett teherbe. Közel 80 év múlva elmormol egy imát, hogy hadd láthassa egyetlen egyszer örökbe adott kislányát a halála előtt

Minka Disbrow 1928-ban egy támadás során, akaratán kívül lett várandós. Iszonyatosan rémült volt, és még nagyon fiatal. Ennek ellenére teljes titokban megszülte a kisbabát, akit örökbe is adott, mert nem tudta, hogy mit is kezdhetne vele.

Hirdetés

Sok évtizeddel később tett néhány próbálkozást arra, hogy megtalálja a lányát, azonban azok egyelőre nem vezettek eredményre.

Lánya 77. születésnapján Minka azért imádkozott, hogy hadd láthassa a kislányát, mielőtt még meghalna. Tényleg semmi mást nem akart, csak látni őt, nem akart beavatkozni a mindennapjaiba.

Hirdetés

Azonban ekkorra már a korábbi erőfeszítéseinek hullámai nagyobb hullámokat vertek: egy tisztviselő talált egy örökbefogadási feljegyzést 77 évvel korábbról, ami Minkát és a lányát érintette.

Ekkor az idős hölgy kapott egy telefonhívást, és már csak néhány napra volt a nagy találkozástól:

Hirdetés

A találkozás során (amelyről az alábbi videóban is láthatunk felvételeket) évtizedek addig szunnyadó energiái szabadultak fel mindkét nő lelkében. Kitörő szeretettel köszöntötték egymást:

Meghatónak találod? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is lássák!

Hirdetés