Három férfi bevitte a rendőrt az erdőbe,hogy megölje! Sejtelmük sem volt,hogy mi vár ott rájuk!

A kutyák az élet és a munkavégzés számos területén lehetnek méltó társaink, tehetik szebbé a mindennapjainkat, hatékonyabbá a szakmai teljesítményünket.

Lucas a gyönyörű fekete német juhász komoly rendőrkutya kiképzést kapott, és munkája nemcsak nélkülözhetetlennek, de szó szerint életmentőnek bizonyult.

Todd Frazier rendőr Long Beach-en, Mississippi államban pár évvel ezelőtt megállt egy út szélén álló autó mellett, hogy segítsen.

Hirdetés!

Azonban a helyzet csapdának bizonyult, és végül a hatósági személy három kegyetlen, felfegyverzett bűnöző fogságába esett, akik az erdőbe akarták őt vonszolni, hogy végezzenek vele. Ezt többször el is mondták…

Todd társa, Lucas a lezárt rendőr kocsiban volt eközben. Szerencsére azonban Todd, a bűnözőkkel való verekedés közben elő tudta venni a kulcsot, és ki tudta nyitni az autót. Lucas azonnal kiviharzott a parkoló járműből…

Hirdetés!

Hirdetés!

Lucas gyors beavatkozása megváltoztatta az erőviszonyokat: az egyik férfit a földre kényszerítette, a másik kettő pedig elmenekült!

A hős rendőr és életmentő kutyája csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. Rossz azonban belegondolni, mi lett volna Todd sorsa, ha Lucas nem lép közbe.

Nem véletlen, hogy a bátor négylábú kitüntetésben részesült!

Ugye milyen okos kutya Lucas? Oszd meg a cikket, hogy a barátaid is elolvashassák a történetét!

Hirdetés!