Mérleg-Skorpió-Nyilas! Minden felforgató energiák érkeznek: Szerencse-horoszkóp 2023 márciusára, az első tavaszi hónapra

MÉRLEG

A harmónia időszaka köszönt be a Mérleg életében. A konfliktusok elsimításához és a stresszkezeléshez kiváló energiákat tartogat Önnek az Univerzum. Ez mind a munkahelyén, mind pedig a párkapcsolatában örömteli perceket, stabilitást, sőt előrelépési lehetőséget is tartogat.

Hirdetés

A munkahelyén a főnökével jó eséllyel kifejezetten kellemes lesz a viszonya még akkor is, ha korábban ez nem volt így. Éppen ezért könnyen lehet, hogy felfigyel majd Önre, és előlépteti még a 2023-as év során.

A párkapcsolatában elérkezett az előrelépés, szingli Mérlegek esetében pedig a pártalálás időszaka. A Sors kegyes lesz Önhöz, csak élnie kell a lehetőségekkel!

Hirdetés

SKORPIÓ

A Vénusz bolygó erős hatást fog gyakorolni a Skorpió szülött március hónapjára. Ez azt jelenti, hogy személyes vonzereje és energiája rendkívül erős pozitív kisugárzás formájában növekszik majd meg.

Mindez a Skorpió erőteljes és asszertív hozzáállásával párosulva legyőzhetetlen kombinációt alkot. Kiváló alkalom a szingli Skorpió számára, hogy megtalálja az Igazit.

Munkahelyén is kiválóan teljesít, szinte gyorsvonatként robog át a feladatok tengerén! Amire viszonyt komolyan figyeljen oda: az egészsége és a kondíciója nem biztos, hogy jelenleg olyan jó állapotban van. Érdemes rá jobban odafigyelnie, elkezdenie edzeni és egészségesebben étkeznie. Persze nem kell elrugaszkodni! Olyan élelmiszereket válasszon, amelyeket szeret, de tudja róluk, hogy jobbat tesznek, mint az eddig megszokott táplálkozása!

Hirdetés

Hirdetés

NYILAS

A tavasszal támadhatnak egyes ilyenkor, a változó időjárási viszonyok között jellemző, meghűléses megbetegedések. Érdemes ezekre felkészülnie, és immunrendszerét már jó előre formábba hoznia.

Egyébiránt egy termékeny és pozitív időszaknak nézhet elébe, jókedve töretlen marad, meglévő párkapcsolatában elsimulnak a viták, mintha sosem lettek volna.

Eljönnek azok a békeidők, amiket sokszor és sokáig várunk. Ráadásul könnyen lehet, hogy idén ez tartós lesz, mivel kedvez Önnek a csillagok állása.

Munkahelyén is jó kedéllyel, remekül végzi a munkáját. Egyetlen dologra érdemes figyelnie: ne hagyja, hogy mások a fejére nőjenek, bár jó a kedélye és kedves, egyáltalán nem egy pipogya alak!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Hirdetés

Gyönyörű tavaszt kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés