“Ma egy idős néni vásárolt előttem a húsboltban, aki csak a pénztárnál jött rá, hogy nincs elég pénz nála – Ekkor kijött a tulajdonos, és Ezt tette ott, mindenki előtt!”

Ezt a szívet melengető történetet az interneten találtuk, és megosztjuk veletek. A történetet elmesélő hölgy (nevezzük őt Erikának) egy hentes üzletben vásárolt, és maga előtt a sorban egy idős hölgyre lett figyelmes.

Az idősebb hölgy még a sorban várakozott, az árakat nézegette. Mikor rákerült a sor, Erika hallotta, hogy farhátat és néhány csirkeszárnyat kért, és azt is elmondta, hogy a férje nagyon szereti, szeretne neki meglepetést szerezni, mert sajnos súlyos beteg.

Amikor azonban fizetnie kellett, kiderült hogy a néninél nincs elegendő pénz. Elsírta magát szégyenében és szomorúságában. Az alkalmazott pedig elkezdte visszapakolni a húsokat.

Hirdetés

Ekkor azonban nem várt helyről segítséget kapott: a bolt tulajdonosa megkérdezte a nénit kiszolgáló alkalmazottól, hogy mi történt? A fiú elmondta, hogy a néninél nincs elég pénz

A tulajdonos ekkor a nénihez fordult, és ezt mondta: “Még nem volt idő kiírni, de a csirkeszárny pont most lett akciós”.

Hirdetés

Elővett egy nagy szatyrot, és egy csomó szárnyat dobált bele, de került oda néhány csirkemell, és pár szép comb is. Akkora mennyiség lett, hogy a néni alig bírta el.

A főnök mérés nélkül azt mondta a hölgynek, hogy az egész 500 Ft lesz!

Aztán te szép napot kívánt, és kinyitotta az ajtót a néni előtt.

Létezik még az emberi jóság, az empátia, és az igény az emberekben, hogy aki tud, támogassa meg a másikat, aki rászorul! Van még remény a világon!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés