Így árulkodnak a tenyereden látható vonalak a SZERELMI ÉLETEDRŐL

Mind tudjuk, hogy ahány ember, annyi ujjlenyomat és tenyérmintázat. Mind-mind teljesen egyedi. Évezredek óta él az ősi tanítás is, amely szerint sorsunk meg van írva a tenyerünkben, és a tenyérjósok azt olvasni képesek. Bár összetett és bonyolult dolog a tenyérjóslás, vannak olyan egyszerűbb jellemzők, amelyeket könnyedén és gyorsan kiolvashatunk akár a saját tenyerünkből is. Ilyenek a szerelmi életünkre vonatkozó alapjellemzők:

Hirdetés

Nincs más teendőd, mint szétnyitni mindkét tenyered, majd párhuzamosan, egyenesen tartva egymás mellé tenni őket:

Hirdetés

Hirdetés

Háromféle alapvető jóslatot olvashatsz ki így, aszerint, hogy egyforma magasságban van-e a vonal mindkét kezeden, vagy az egyiken, esetleg másikon magasabban van-e.

1.) Egyforma magasságban lévő vonalak, amelyek így egy folytonos vonalat alkotnak

Harmonikus és minden tekintetben kiegyensúlyozott személyiséget jelez az ilyen tenyértípus. Ha valamit kitűzöl magad elé, azt el is érde, köszönhetően annak, hogy alapos és fegyelmezett vagy, ráadásul az eszed és a szíved is a helyén van. Soha nem adod fel, és végigcsinálod, amit elkezdesz!

A szerelemben is szereted a kiszámítható, biztonságos kapcsolatokat, aminek az az árnyoldala, hogy akkor sem vállalsz kockázatot, amikor érdemes lenne. Vigyáznod kell, hogy ne váljanak rutinná a dolgok és ne szürküljetek bele a mindennapokba.

2.) A jobb tenyereden a vonal magasabban van

Olyan ember vagy, aki már idejekorán bölcsességet és nyugalmat árasztott magából. Bölcsességed és magabiztos nyugalmad vonzó a másik nem számára, Téged azonban a másik nemben is az vonz a leginkább, hogy a másik érett gondolkodással rendelkezzen és egy megnyugtató, kellemes légkör vegye őt körül. Néha azonban sajnos úgy érezheted, hogy már mindent láttál a világon, és egy különös, mindent átható csendes szomorúság lehet úrrá rajtad mások szenvedésének láttán, amely csak a bölcs emberekre jellemző.

Abszolút stabil személyiség vagy, mégis képes vagy lángolva, nagy hévvel szeretni. Mivel az érzelem és értelem egységet alkot, a szenvedélyes kapcsolatokban megszokotthoz képest mégis kevesebbet veszekedtek, mert tudod, hogy mikor kell kompromisszumot kötni.

3.) A bal tenyereden a vonal magasabban fut

Döntéseidet elsősorban az érzelmeid határozzák meg, ám idővel megtanultad azokat megérteni és jól kezeled őket. A szerelemben el tudod fogadni, hogy a szenvedély idővel csendes, meghitt szeretetté alakuljon át. Régebben előfordult, hogy nem merted kimutatni az érzelmeidet, ám manapság egyre inkább rájössz, hogy kár magadat megfékezned, mivel a konfliktusok előbb vagy utóbb mindenképpen felszínre törnének!

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy ismerőseidhez is eljusson!

Hirdetés