Az édesanya világra hozza gyönyörű ikreit: kisvártatva az orvos becsukja az ajtót, és így szól az anyához: “Részvétem”

Nicola és Todd Baileynek már volt egy négy éves kisfia, ám éthetően az egekben jártak a boldogságtól, amikor megtudták, hogy a nő ikrekkel terhes.

A terhesség sokáig minden szempontból a megszokott módon haladt, azonban pár hónappal később az orvos közölte a nővel, hogy egy nagyon ritka helyzet adódott: az egyik gyermek nem lesz teljesen egészséges, Down-szindrómával fog megszületni. A szülőket ez azonban egyáltalán nem zavarta, ugyanúgy örültek a kis jövevényeknek!

Végül úgy alakult, hogy 33 hétre, császárral születtek meg a kicsik: mindkét gyermek gyönyörű, Quinn teljesen egészséges, Harper pedig az előrejelzéseknek megfelelően Down-szindrómával született.

Hirdetés!

Az orvos a szülést követően kisvártatva bejött az anya kórtermébe, és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az egyik gyermeke Down-szindrómával született.

Mindezt azonban az anya elengedte a füle mellett, és arra törekszik, hogy az összes gyermeke teljes életet élhessen. Éppen ezért is hozta létre Instagram oldalát, hogy felhívja figyelmet rá, hogy a Down-szindrómával élő kicsik épp olyan gyönyörűek és kedvesek, mint bármelyik másik kisbaba. Az alábbiakban tündéri képek következnek:

Hirdetés!

View this post on Instagram

I have two daughters, born on the same day, both equally beautiful, both equally amazing, both equally as important, both lives equally matter. But one of my daughters has an extra chromosome and to some people this means her life has less meaning, less value and some even thing she a burden. I will never understand these views, how people can judge a human based on a condition, they won’t have even met that person and they will assume they know what their life is worth and what they will achieve. I should not have to justify my daughters value, I should not have to justify that her life has meaning, I should not have to fight for her basic human rights but sadly I do. Why should a stranger get to value your life ??? It makes me question humanity. We should know by know that every life matters, every life has meaning and every life is important and has a story to tell. Don’t ever let anyone tell you your life does not have meaning. I will always fight for my daughters rights and I can only one day hope she won’t be judged based on her condition and she will be seen and equal.

A post shared by Nicola – Twin Mama (@baileyandthebabies) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!

A borítókép forrása: Intagram.com/bailyandthebabies

Hirdetés!