Ikrek-Rák-Oroszlán: ezek következnek a 03.16-22 hét második felében

IKREK

A csillagjegyednek megfelelően élénk és változatos társadalmi kapcsolatokhoz szoktál hozzá, ezért könnyen lehet, hogy nehezen viseled a bezártságot,  és az élő kapcsolatok beszűkülését. Azonban megoldást jelenthet, és a feszültségedet is enyhítheti, amennyiben online tartod a kapcsolatot ismerőseiddel: telefonon, Skypeon, valamint chaten is megbeszélheted velük a legfontosabb dolgokat.

Hirdetés

Kiadhatjátok magatokból, ami a szíveteket nyomja. Mindez segíthet megnyugodni, hogy hozzáférj kreatív energiáidhoz és olyan ötleteket dolgozhass ki, amelyek a jövőre nézve reményt és lehetőségeket rejtenek magukban.

RÁK

Nagyon fontos, hogy beismerd a hibáidat, és tanulj belőlük. A megújulásra, változásra, és hatékony helyzetkezelésére vonatkozó képességek egyre inkább felértékelődnek a mai modern koromban. Nem érdemes hiábavalóan pazarolnod az energiádat, amikor érdemben is tudnád kezelni a problémát.

Hirdetés

Amennyiben saját erőből megoldhatatlannak érzel valamit, érdemes olyan emberekhez fordulnod, akikben megbízhatsz.

Az utóbbi időben egyre több olyan ötleted van, amely megvalósításra vár. Előfordulhat, hogy azokat nem tudod azonnal kivitelezni, de mindenképpen írd fel ezeket, és amelyik ígéretesebb, azt dolgozd ki részletesen, hogyha eljön majd az idő, nekikezdhess majd az ötleteket cselekvéssé alakítani.

Hirdetés

OROSZLÁN

Amennyiben félbehagyott ügyeid vannak, érdemes most azokat rendezned, és minél több mindent elvégezned, amit csak tudsz! Ezzel együtt természetesen a pihenés is fontos: nem ez az időszak, amikor érdemes lenne magadat túlhajszolnod!

Mindig figyelj oda arra, hogy a személyes szükségleteidnek megfelelő mennyiséget aludj: ez nem mindenkinél 8 óra, van akinél több, másoknak pedig kevesebb az alvás szükséglete!
Amennyiben valamelyik hozzád közel álló ember megbánt téged, legyél vele elnéző, és vedd figyelembe, hogy valószínűleg erős stressz hatása alatt áll. Nem az volt a célja, hogy a lelkedbe gázoljon!

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés

Hirdetés