Íme a titkos magyar beach, amiről csak a helyiek tudnak pedig reklámozni kéne : homokos “tengerpart” Magyarországon! Strandolás, vizisportok, tökéletes üdülőhely gyerekeknek és felnőtteknek!

A homokos beach (part, strand) képe a legtöbbünk számára egybeforrott a nyárral és a nyugodt pihenéssel, ám sokan úgy érezhetjük, hogy az ilyesmi drága és messzire kell utazni érte.

Ez azonban távolról sincs így: akár hallottál róla, akár nem, létezik hazánkban egy díjmentesen látogatható homokos partszakasz, ahol bárki zavartalanul pihenhet szépséges környezetben.

A magyar homokos beach, a Körös-toroki Partfürdő neve sokak számára még ma is ismeretlenül hangzik. A Csongrád-Csanád megyében, Csongrád városában, egészen pontosan a Körös-torkolatnál elhelyezkedő fürdő különlegessége, hogy az ott felhalmozódott hordalékból széles, hosszú homokpad jött létre, amely valóságos kis tengerpartra emlékeztet.

Hirdetés!

A Csongrád Nagyréti Természetvédelmi Terület jóvoltából pedig a fürdőzés mellett több más program is várja az érdeklődőket.

A strand díjmentesen,  egész nyáron látogatható.

Hirdetés!

Hirdetés!

További információt ITT.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés!