Keservesen síró 2 éves kislányt talált a Balatonparton. Cserébe a szülőktől ILYEN “meglepetésben” részesült:

Az alábbi megdöbbentő beszámolót az interneten találtuk, és tartalma szerint megosztjuk veletek. Feltételezzük, hogy nem idén történt, de teljesen biztosak nem lehetünk benne.

Hirdetés

Egy hölgy leírja, hogy a férjével egy apartmanban nyaralnak a Balaton partján, és az apartman teraszán ülve vett észre egy kétéves forma kislány, aki egy szál egyedül sírva kereste a szüleit. Senki nem tett semmit, és miután eltelt vagy 10 perc, a hölgy végül úgy döntött, odamegy hozzá, hogy segíthet-e.

Nem értette (és persze mi sem értjük), hogy egy ilyen kicsi gyereket hogy lehet így egyedül beengedni a Balatonba, azonban a kicsi szerencsére le tudta írni, hogy hogy néz ki az a ház, ahol a nyaralásuk alatt laknak, a hölgy pedig ismerte a környéket.

Hirdetés

Így szerencsére el tudta kísérni a kislányt a kb. 800 méternyire található faházhoz. A legnagyobb meglepetés azonban csak ekkor érte!

Hirdetés

A fotó illusztráció

A kicsi szülei teljes nyugalommal kártyázgattak a teraszon, és nem voltak már szomjasak… Az anyuka felháborodottan ráripakodott a hölgyre, hogy az ő gyereke ügyes kislány, és egyedül is hazatalált volna, ők pedig pihennek, nem fogják a kicsit kísérgetni a vízbe…

A kedves hölgy végül úgy határozott, hogy felajánlja segítségét, ezért elmondta, hogy nyugodtan szóljanak neki, hogyha vigyázni kell a kicsire… Azonban leírja, hogy nem nagyon hisz abban, hogy ezt igénybe veszik majd. Sajnos felfoghatatlan, hogy még mindig történhet ilyesmi, és ilyen felelőtlen szülők is élnek köztünk!

VIA

Hirdetés