Kos-Bika-Ikrek: Nagy fordulattal indul az igazi tavasz, erős lesz a második áprilisi hét

KOS

A Kos előtt április hónapban új lehetőségek nyílhatnak meg, és kisebb pénzösszegek üthetik a markodat, amelyekre nem számítottál. Határozottan javasolt, hogy mérlegeld, hogy élsz-e ezekkel a lehetőségekkel, hosszú távon sokat javíthatnak az anyagi helyzeteden.

Hirdetés

Más kisebb változások is várhatók az életedben, azonban döntéseid meghozatala során érdemes intuíciódat segítségül hívnod, nem hűbelebalázs módjára eldönteni ezeket a fontos kérdéseket.

Ne siesd el a dolgokat, és érdemes más a rossz szokásaidat is összegyűjtened, és eldöntened, hogy melyek hátráltatnak a leginkább. Amennyiben túlzottan stresszesnek érzed magad, érdemes alternatív természetgyógyászati megoldásokkal dolgozó szakemberekhez is elmenned.

Hirdetés

Ha túlzottan saját magadra terelődött a figyelmed az elmúlt hónapokban, most érdemes egy kicsit többet koncentrálnod a párodra is, és elvinni őt vacsorázni.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

BIKA

Végre úgy érzed, hogy ebben a hónapban elkezdenek kibontakozni mindazok, amiket megálmodtál, és elképzeléseid a megfelelő keretek között haladnak a céljaid felé. Nemcsak az elmúlt időszakban, hanem feltehetően e héten/áprilisban is keményen dolgozol tovább, amely kemény munkának azonban meg is lesz a jutalma. Bevétele akár kétszeresen meghaladhatja az elmúlt évben azonos hónapokban szokásosat.

Hirdetés

Hirdetés

Jól fogod érezni magad, ha megjutalmazod magad egy, a pároddal közös wellness hétvégével. Igazán megérdemled! Amennyiben túlzottan elfoglalt vagy, így a párod is sokkal jobban meg fogja azt érteni.

Lehet hogy úgy érzed, túlvállaltad magad, de a pihenés nemcsak a nem munkával töltött idő: ha a munkát rövid szünetekkel, relaxációval szakítod meg, teljesítőképességedet sokszorosára tudod növelni.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

IKREK

Bár világosak előtted az életben a célkitűzéseid, tudomásul kell venned, hogy nem elég azokat elképzelni, tenni is kell értük, dolgozd ki, hogy hogyan érhetnéd el azokat.

A bevételeid ebben a hónapban megugranak annak ellenére, hogy az elmúlt hónapok nem biztos, hogy ennyire csodásan alakultak, ezért egyes ikrek már azon is elgondolkodtak, hogy hitelt kell majd felvenniük. Erre azonban mégsem lesz szükség.

Hirdetés

Amivel viszont foglalkoznod kell ebben az időszakban, az egészséged. Érdemes lenne rávenned a barátaidat, hogy sörözés helyett inkább sportoljatok együtt. Amennyiben kellemetlen fájdalmak kínoznak, gondolj arra, hogy érdemes időben orvoshoz fordulni, mert minél korábban ismerik fel a bajt, annál könnyebben megelőzhető a nagyobb probléma!

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

Hirdetés