Villámolvasás-TESZTELVE! Tényleg meg lehet tanulni 200 oldalt egy óra alatt úgy, hogy nem felejted el?

Magunk is meglehetősen kételkedve álltunk Lantos Mihály állításaival szemben, amelyeket egy korábbi interjúnkban tett (itt olvasható):

– kifejezetten magyarokra, az oktatási rendszerünkre szabott módszer

– 200 (!) oldal feldolgozása az
I. megértési szinten  (tujd róla értelmesen beszélgetni) 45-50 perc, a
II. megértési szinten (kiselőadás, idézés, vizsgázás) egy-másfél óra, a
III. szakértői szinten (oktatni tudod,a téma szakértője leszel) két óra.

– akár két egyetem párhuzamos végzése jó eredményekkel.

Már akkor megbeszéltük, hogy a cikk végén bátorítani fogunk mindenkit, hogy írja meg nekünk visszajelzéseit, amelyeket – amint releváns mennyiség gyűlik össze – közzé is teszünk. Ez lett a

nagy villámolvasás – teszt.

24 visszajelzést kaptunk az elmúlt fél évben (az ígért jutalom-könyveket kipostáztuk), ezekből adjuk most közre a legjellemzőbbeket (többen félreértették és Lantos Mihálynak címezték a levelüket, de úgy hiteles, ha betűhűen adjuk közre).

A Tudnodkell véleménye és összefoglalása a cikk végén olvasható!
 
(A képekért köszönet olvasónknak!)

“Kedves Szerkesztő!

A tudnodkell-en keresztül jelentkeztem a tanfolyamodra, és meg kell mondjam, nagyon szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban, ugyanis sok fórumon azt olvastam, hogy nem mindenkinél működik. A tanfolyam után rájöttem, hogy mi ennek az oka. Sokan az aktiválást keverik össze a hagyományos olvasással, és nem fordítanak kellő energiát a gyakorlásra. Dolgozni kell egy kicsit vele, gyakorolni, és a siker nem marad el.

Panka”


“Szia Tudnodkell!

Csak annyit mondanék, hogy a tanár kiselőadást kért valakitől a hormonális rendszer működéséről. Ez a valaki én lettem. Kicsit izgultam, mert két napom volt rá, hogy a 234 oldalas könyvet elolvassam, és felkészüljek rá. Az előadásom előtti percekben megszállt a nyugalom, mert tudtam, hogy mindent értek az anyagból! Csak úgy dőlt belőlem a szó! A legnagyobb elismerés a csoporttársaimtól jött, akik megkérdezték utána, hogy nem tartanék-e egy konzultációt! 🙂

Hajrá Villámolvasás!!”

K. Petra

 

“Azt hittem, hogy csak marketing duma a 60-80 szó/nap megtanulása. Úgy gondoltam, ha a fele igaz, már az is jó… Működik! A szódolgozatom 92%-os lett, a megértési szintem pedig 100%!!!!!”

F. András

 

“Szia!

Nem tudnád még a lányomat és a fiamat a hétvégi tanfolyamra felvenni? Azt mondták, hogy ha 47 évesen így haladok a tanulással, akkor lehet ebben a módszerben valami… :D”

G. Zoltán

“Hát megszenvedtem egy kicsit az aktiválást, persze ennek az is az oka, hogy a tanfolyam után hetekig elő sem vettem a módszert… Aztán eszembe jutottak Lantos úr szavai: „csak lazán! semmi misztikus nincs a dologban!”

És tényleg! Ezután tényeg működött!”

S. Márta

 

“Sajnos az első jogi szakvizsgán kivágtak. A másodikon azt mondta a bizottság, hogy nem értik miért nem készültem fel az elsőre, mert a mostani kiváló lett. Nem mondtam nekik, hogy az elsőre többet készültem, mint a másodikra, a kettő között a különbség a Villámolvasás volt!”

O. László
“Közgazdaságtant hallgatok. Eddig is megtanultam az anyagot, de most már sokkal könnyebben meg is értem! Köszönöm!”

Á. László

“Természetgyógyász vizsgáimra készültem, azért mentem el a tanfolyamra. Érezhető a különbség. Köszönöm a módszernek, és Neked is!!”

L. Réka

Egyetlen negatív visszajelzést kaptunk. Gy. Kitti nem tartotta meggyőzőnek az elért eredményeket. Az ő levelével Lantos Mihályt is szembesítettük, amire meglehetősen érdekes eredmény született:

az előttünk azonnal és helyben kinyitott nyilvántartásból kiderült, hogy ilyen nevű hallgató Lantosnál még nem vett részt villámolvasás-tanfolyamon…

Lehetséges, hogy már a konkurencia is felfigyelt Lantos Mihályra? Mindenesetre meglepő, hogy az egyetlen igazán negatív véleményünk olyantól származik, aki nincs a nyilvántartásban…

A fentiek rendkívül elgondolkodtatóak. Ha TÉNYLEG MŰKÖDIK a villámolvasás és tényleg ilyen jók az eredményei, miért nem építik be a tananyagba? Miért hagyják a magyar fiatalokat, hogy egyre rosszabb és rosszabb eredményeket érjenek el az olvasási-szövegértési teszteken? Miért nem képez ki az ÁLLAM jópár oktatót, akik ingyenesen lennének képesek továbbadni ezt a tudást?

Azt kell hinnünk, hogy ez is a tervezett népbutítás miatt van. Kevesebb gondolkodó ember, több agyatlan szavazó – és vásárló a multiknál…

Ameddig ez így marad, jelentkezni kell a tanfolyamra (itt tudod megtenni, ha gondolod) és lehet tovább reménykedni, hogy egyszercsak a gazdagoknak és a döntéshozóknak is feltűnik majd végre, hogy vannak magyar tehetségek és vannak magyar találmányok.

És akkor mindenki hozzájuthat majd az előnyeikhez.

További információ: villamolvasas.hu