“Már olyan fájdalmai voltak a kisfiunknak, hogy a halálért könyörgött” – Ám ami ezek után történt az megmutatta, hogy miért is ember az ember!

Borzasztó dolgokon ment keresztül ez a család és gyermekük.

Morgan Bishop rendkívül súlyos ekcémában szenvedett, és óriási fájdalmakat kellett kiállnia. Ráadásul az arca és a két lába is hegekkel és sebekkel volt tele, járni is alig tudott! A szülei is borzasztóan élték meg ezt az időszakot, mert nem tudtak segíteni a gyermekükön..

A legrosszabb akkor kezdődött, amikor öt évesen könyörögni kezdett nekik, hogy hagyják meghalni, mert már nem tud együtt élni ezzel a fájdalommal! Mindent megpróbáltak, azonban senki sem tudott nekik segíteni!

Hirdetés

Ekkor bukkantak rá az interneten egy francia kisváros, Avene hidroterápiájára, amely már számos, hasonló betegségben szenvedő embernek segített. Azonban a kezelés jelentős költséggel járt, nekik pedig nem volt pénzük.

Létrehoztak az interneten egy adománygyűjtő oldalt, ahol az együttérző emberek segítségét kérték, hogy segítsenek megmenteni a gyermeküket! A család egy jótékonysági biciklitúrával ugyancsak igyekezett pénz gyűjteni a kisfiúnak, de ezek sikere mellett még óriási segítség volt számukra, hogy a francia klinikán felajánlották, hogy a kezelés első hetét ingyenesen biztosítják.

Összesen három hétig tartott a hidroterápia, amelynek eredményeképpen a kisfiút szinte kicserélték! Nyugodtabb, és újra tud mosolyogni, aludni, mesélte az édesapja a Daily Mailnek.

Hirdetés

Még további két kezelésre lesz szüksége, de már iskolába járhat, és szülei remélik a legjobbakat!

Ugye milyen csodálatos, hogy a jó emberek segítsége révén a kisfiú kiszabadulhatott a számára poklot jelentő állapotából? Neked mi a véleményed?

Hirdetés