Márciusban megváltozik az életük. Ez a 3 csillagjegy komolyabb összegekre tesz szert!

Minden időszaknak megvannak a saját nyertesei. Így lesz ez márciusban is! Az alábbi csillagjegyek számíthatnak intenzívebb energetikai támogatásra az univerzumtól.

Hirdetés

Rák

Hirtelen javuló energiák és bimbózó sikerek következnek a számodra. Az meg egy külön jó hír, hogy mindez már az év egész hátra lévő részére kitart. A bimbókból pedig szárba szökken a szerencse!

Hirdetés

Mindez megnöveli az önbizalmadat és az energiádat, amelyet a körülötted élő emberek is hamar észrevesznek: úgy érzik majd, teljesen megfiatalodtál, és nem értik majd, mi történt veled!

Skorpió

A március egyik nagy nyertese, aki váratlan helyről kap anyagi forrást. Ezzel együtt a hosszú távú kilátásaid is javulnak, mivel előléptetés is kinéz neked.

Hirdetés

Van pár dolog, amikbe korábban nem mertél beleugrani. Ezek között azonban van egy, amihez most megjön a bátorságod, és végre mersz előre lépni.

Hirdetés

Nyilas

Lehetőségekhez jutsz, a kérdés már csak az, hogy akarsz és tudsz-e élni velük. Ebben az időszakban ugyanakkor könnyen lehet, hogy a sors addig dobálja neked a labdákat, míg az egyiket végül le nem csapod.

Sok Nyilas számára véget érhet a nélkülözés, és a közelgő válság sem lesz olyan mély.

(Az alábbiak csak asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért természetesen nem vállalunk felelősséget.)

Hirdetés

Hirdetés