Meghalt a szerelme, és ez az első koncertje a haláleset után. Azonban nem tudta elkezdeni a dalt, és ekkor a tömeg kezdett el helyette énekelni, A szeretlek szót felcserélték a “mi szeretünk téged”-re. A producere (aki zongorán kíséri) pedig azt mondta neki a végén, hogy “látod, te pedig azt mondtad nincs miért élned. Élj értünk,az emberekért”. Hát ezért sikerült ilyen meghatóra …

A világon a legszomorúbb dolog, mikor elveszítjük, akit szeretünk! Azt elválás akkor is szomorú, ha a másik nem akar többé találkozni velünk. Akkor is olyan, mintha kitépnék a szívünket.

Még rosszabb, szinte feldolgozhatatatlan a fájdalom, amikor azért veszítjük el szerettünket, mert elhagyja az árnyékvilágot.

Az alábbi felvételen azt láthatjuk, hogy az énekesnő ezzel a fájdalommal a szívében lép először a színpadra. Ám képtelen belekezdeni a dalba, de a közönség elkezd helyette énekelni. Viszont a “szeretlek” szót felcserélték a “mi szeretünk téged”-re. Az énekesnőt zongorán kísérő producer a végén csak ennyit mond: “Azt mondtad, nincs miért élned. Élj értünk, az emberekért”. Nagyon megható, hallgasd meg velünk:

Hirdetés

Csodálatos hang, fnatasztikus produkció! Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is meghallgathassák!

Hirdetés