Meghámozta a narancsot, egy üvegbe tette a héját, és ráöntötte az ecetet. Amikor kiderült az oka, habozás nélkül mi is elkészítettük!

Már nincs is messze a téli szezon, az alábbi videóból pedig kiderül, milyen csodálatos célra használhatjuk fel a narancshéjat.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy hallottál róla, vagy talán már te is elkészítetted az üvegbe zárt narancshéjat, amelyet egy kis ecettel bolondítunk meg. Egyszerűnek tűnik, szinte már banálisnak, a hatása azonban csodálatos! A narancsra ecetet öntesz, pár napig száraz és hűvös helyen tárolod, és egy olyan varázslatos oldatot kapsz, amely az egész lakásod hangulatát meghatározhatja!

Töltsd pár napi állás után szórófejes üvegbe, és fújd le vele a bútorokat, aztán pedig töröld őket szárazra. Ápolja a bútorokat, portalanítja és kifényesíti őket, de mindenekelőtt fantasztikus illatot varázsol a lakásodba! Már a karácsonyi hangulatot is megelőlegezi, de mindenesetre sokkal hangulatosabbá teszi az őszi és téli hideg napokat! Íme, videón, hogyan készítsd el:

Hirdetés

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés

Hirdetés