Megszabadít a méreganyagoktól, javítja a látást, és megtisztítja a májat is! Fogyasszunk minél többet ebből a csodás növényből!

A cékla nem drága, viszont rendkívül egészséges, sok benne az antioxidáns, és amennyiben napi szinten fogyasztjuk, jelentős segítséget adhat egészségünk megőrzéséhez!

Erőteljes méregtelenítő, emésztést segítő anyagokat tartalmaz, és támogatja a fogyókúrát is. Segíti érrendszerünk egészségét, megelőzi a gyűjtőerek falának megkeményedését.

Magas kálium tartalmánál fogva pedig növeli az állóképességet, segít a máj tisztításában, serkenti a vesék, a húgyhólyag, valamint a mirigyrendszer működését!

Hirdetés

A cékla támogatja az emésztést, magas rost tartalmánál fogva megelőzi a székrekedést, valamint egyes gyomor problémákat.

Hirdetés

Segít a rossz koleszterin szintet csökkenteni, valamint nitrát tartalmánál fogva energiával tölti fel a testünket!

Természetes vizelethajtó hatással rendelkezik, ezzel is támogatva a méregtelenítést, és megoldva a vízvisszatartás problémáját.

Vérnyomáscsökkentő hatással is bír, így véd a szív – és érrendszeri betegségek kialakulásától, csökkenti azok kockázatát!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés