Megszégyenítették az ötgyerekes édesanyát a strandon, válaszul durva dolgot tett!

Tennis (Alberta, Kanada) egy 33 éves édesanya, aki rendkívül büszke öt gyönyörű, egészséges gyermekére. Érthető okokból nincsen túlzottan sok szabad ideje, a napokban azonban tudott szakítani egy fél napot arra, hogy hosszú évek után lemenjen a strandra egy kicsit kikapcsolódni. Végül azonnal rémálomba fulladt a napja…

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban tett közzé egy nyílt levelet az interneten, amelynek tartalmát most összefoglaljuk számotokra, mert nagyon fontos témát érint!

A levél címzettje az a két fiú és lány, akik szintén az Alberta strandon töltötték azt a bizonyos napot!

Hirdetés

Tennis leírja, hogy – idézőjelben –  sajnálja, hogy tizenhárom kerek év után végre szakítani tudott arra egy napot, hogy kiüljön a strandra, és a fiatalok undorítónak találták a megjelenését…

Sajnálja, hogy a hasa nem lapos, és terhességi csíkok borítják!

Hirdetés

„Sajnálja”, hogy a hasa, amelyet így becsméreltek a fiatalok, és amely annyira undorító volt a számukra, kihordott öt szép, egészséges gyermeket.

A teste 33 évesen 56 kg-os, és jól tudja, hogy nem tökéletes, de amikor a fiatalok tökéletes testére néz, azon gondolkozik, hogy vajon milyen bravúrokat értek már el az életben!

Bár a strandon látszólag nem vett tudomást a gúnyolódásról, de hazafelé autózva végigsírta az utat. Ezért a fitalaoknak címezve megjegyzi, hogy pont az ilyen emberek azok, akik a világot szörnyű hellyé teszik!

Hirdetés

Végül Tennis leírja, mennyire szánja azt a nőt, aki majd az ő gyereküket hordja ki, és akinek a teste majd „undorító” lesz a szemükben a terhességi csíkok, és a striák miatt a leggyönyörűbb folyamat során, amit csak el lehet képzelni!

Hirdetés

Ezeket nem szégyelni kell, hanem büszkének lenni rá, mert az életet hordják ki az édesanyák, és ez a változás – akár tetszik, akár nem – teljesen természetes!

Úgy döntött, a Facebookra is feltölt egy fényképet a hasáról, alátámasztva azt, hogy csak azért sem szégyelli!

Részünkről teljesen egyetértünk az édesanyával! Neked mi a véleményed?

Hirdetés