Megvakult az anyuka, mert túlzásba vitte egy Magyarországon is népszerű termék fogyasztását!

A 26 éves, háromgyermekes anya, Lena Lupari egyszerűen nem ismert mértéket. Annyira rákapott az energiaitalok fogyasztására, hogy 28 dobozzal ivott meg naponta!

Hirdetés

28 doboz minden nap!

Nem nehéz elképzelni, mennyire megterhelte mindez a szervezetét. Ráadásul a pénztárcáját is, hiszen az energiaitalok egyáltalán nem olcsók, a nő havi szinten közel 200 000 Ft-ot költött káros szenvedélyére.

Hirdetés

És mindezt miért?

Hogy a sok cukros, egészségtelen lötty hatására rettenetesen meghízzon, sőt a végén meg is vakuljon!

Hirdetés

A napi 28 doboznyi energiaital azt jelentette, hogy 7 liter folyadékot ivott meg naponta. A rengeteg folyadék hatására pedig a nő agya olyannyira megduzzadt, hogy még a látását is elvesztette.

Miután kórházba került, kiderült, hogy úgynevezett idiopátiás agyi nyomásnövekedés lépett fel Lena koponyájában a hihetetlen mennyiségű koffeintől és cukortól, amit a napi 28 doboz energiaitallal magához vett.

Hirdetés

Az energiaitalok megvonása után és a tartós kórházi kezelés hatására végül visszanyerte a látását, de egészsége már soha nem lesz a régi!

Mikor megkérdezték Lenát, nem figyelmeztette-e senki, nem próbálták-e lebeszélni veszélyes szokásáról, a nő azt felelte, hogy ugyan mindenki óva intette, de őt nem érdekelték barátai, ismerősei tanácsai.

Hirdetés

Munkanélküliként az volt az egyetlen szórakozása, hogy energiaitalokat ivott. Nem elég, hogy munkanélküliként minden megtakarítását ezekre a káros löttyökre költötte, még az egészségét is tönkretette!

Ne felejtsd el megosztani, hogy más is tudjon róla! 

Hirdetés