A szülők egy hétköznapi hibát követtek el, és ez a gyönyörű kislány árván maradt…

Egy családanya megkérte a férjét, hogy menjen le a pincébe, és hozzon fel pár szem zöldséget a vasárnapi ebédhez. A férje lement, de sokáig nem tért vissza!! A család többi tagjának egy idő után feltűnt, hogy a nagyon régóta van lent, és rossz érzésük támadt! A feleség utána ment, hogy megnézze, mi történt, de ő sem tért vissza!! Ekkor a feleség édesanyja, a 68 éves nagymama szólt a 18 éves unokájának, hogy nézzen utána, mit csinálnak lent a szülei.

Hirdetés

Belegondolni is rossz, mit érezhetett szegény idős nagymama, amikor az unokája sem tért vissza!!! Sokáig nem tudta, mit tegyen, és végül úgy döntött, átmegy a szomszédhoz, hogy megkérje, hívjon segítséget! Aztán hazament, és látta, hogy még mindig nem jött fel a pincéből senki…. Annyira aggódhatott szegény a szeretteiért, hogy az aggodalom legyőzte a józan ítélőképességét.. És ő is lement a pincébe körülnézni!!!

Soha, egyikük sem tért vissza!!! A szülők másik gyermeke, a 8 éves Mária minden családtagját egyszerre vesztette el!! Ez leírhatatlan…

Hirdetés

Hirdetés

Amilyen felfoghatatlan a családi tragédia, sajnos olyan egyszerű a magyarázat!!! A család elfeledkezett arról, hogy a pincében egy zsák régi krumplit is tartottak, és a krumpli megrohadt. A krumpliban pedig van egy méreg, ami frissen teljesen ártalmatlan, de a kicsi, levegőtlen pincében rohadó krumpli halálos gázt keltett!!!

Ezek az emberek még azelőtt megfulladtak, hogy rájöhettek volna, mi is történik velük!!!

Hirdetés

Bevallom, hogy egészen eddig én sem tudtam, hogy a krumpli ilyen veszélyes is lehet! De tegnap fogtam a régi krumplit, és mind kihajítottam!!! Aztán rögtön felhívtam anyukámat, hogy ő is dobja ki a régi krumplit!!

Erről tudni életet menthet…

Hirdetés