Melyik párt érzed legboldogabbnak? Megmutatja, milyen vagy a szerelemben

Fusd át a képeket, első ránézésre döntsd el, melyik párt érzed a legboldogabbnak. Ha elég gyors vagy, döntésedet elsősorban tudatalattid befolyásolja…

Hirdetés

1. Azok, akik az első párt érzik a legboldogabbnak párkapcsolatban általában rajonganak a másikért. Bár büszkén gondolsz a párodra, független természet vagy, így egyedül is képes tudsz lenni gondoskodni magadról. Igyekszel táplálni a kapcsolatotok lángját, és hajlandó vagy áldozatokat hozni a szerelemért.

Hirdetés

2.

Együtt érző, harmonikus és támogató személyiség vagy. Minden körülmények között meghallgatod és segíted a másikat abban, hogy elérje a céljait (és persze a közös céljaitokat). A párod nagyon hálás azért, hogy mindig tudhatja, hogy mögötte állsz.

3.

Azok, akik a harmadik párt érzik a legharmonikusabbnak és legboldogabbnak, olyan emberek, akik számára nagyon fontos a külsőség. Igényes vagy a kinézetetekre, és arra, hogy a külvilág számára is egyértelmű legyen, nagyon szeretitek egymást. Éppen ezért látványos gesztusokkal bizonyítjátok a világnak, hogy szoros a kapcsolatotok. Ezek után lehet olyan, aki felszínesnek gondol, de valójában érzelmes, romantikus kapcsolat a tiétek.

4.

Azok, akik a negyedik pár találták a legboldogabbnak, általában visszafogott, kifinomult és intelligens emberek, akik éppen ezért is találtak egymásra. Nem szerettek feltűnősködni, tisztában vagy azzal, hogy akkor is értékesek vagytok, hogyha ezt kifelé nem propagáljátok. Szeretitek az intellektuális jellegű programokat, kapcsolatotok pedig az egyenrangúságon alapul.

5.

Bűbájos vagy, kedves, ragyogó és barátságos természetű, akiért rajonganak az emberek. Párodnak ennek ellenére nincsen oka féltékenységre, mert emellett egy kicsit félénk és visszahúzódó személyiség vagy, na meg persze rendkívül hűséges! A kapcsolatban is szereted, ha a másik félnél van az irányítás: azt preferálod, ha a fontos döntések nagyját a párod hozza meg!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés