Mindössze másfél hónap telt el azután, hogy életet adott kislányának, amikor a nő rosszul lett. Az orvosnál az ultrahang felvétel nem hagyott semmi kétséget

Teljesen természetes, hogy megannyi ember van, akinek a legnagyobb vágya, hogy szülő lehessen, és a kezében tarthassa végre gyermekét, akire végtelenül büszke.

Eliza Curbynek is régi vágya volt, hogy gyereke lehessen, és szerencséjére egy olyan férfivel, Bennel akadt össze, aki hasonló álmokat dédelgetett.

A párnak néhány hónappal azután, hogy elkezdtek együtt járni, máris megfogant az első gyermeke, amely örömhírtől szinte úsztak a boldogságban! Ráadásul a kislányuk minden komplikáció nélkül, egészségesen jött a világra! az örömbe azonban üröm is vegyült.

Hirdetés

Miután megszülte a kislányát, a fiatal nő sehogy sem nyerte vissza az erejét, hanem inkább egyre gyengébb és gyengébb lett. Mindenki azt gondolta körülötte, hogy ez csak azért van, mert elfáradt a szülésben, és a kisgyerek mellett nem volt ideje rá, hogy eleget pihenjen és aludjon.

Azonban valami teljesen más okozta a gyengeséget, és egy rosszul létet követően végül el is ment az orvoshoz. Feltűnt neki, hogy teljesen ugyanúgy érezte magát, mint amikor legutóbb terhes volt.

Bár nagyon ritka eset, hogy a szülést követő hetekben egy nő ismét teherbe esen, azonban nem teljesen kizárt. Amikor az orvos megmutattam neki az ultrahang felvételt, a nő se köpni, se nyelni nem tudott! Nem elég hogy terhes volt, ráadásul ezúttal ikreket várt! Bár elsőre mindenkit sokként ért a ritka eset, nagyon örültek a kicsiknek:

Azóta az ikrek is megszülettek, és a gyönyörű család határtalan boldogságban és nagy szeretetben neveli őket

Hirdetés