Most kaptuk: ITT a nagy novemberi horoszkóp minden egyes csillagjegy számára!

KOS

Bár könnyen lehet, hogy erős késztetést érzel majd a vitatkozásra, hogy meggyőzd a veled egyet nem értő embereket. Ám gondolj arra, hogy a célod felé haladj, ahelyett hogy mások győzködésére el pazarlod az idődet. Úgy sokkal hatékonyabb lehetsz! Ha így teszel, nagyon hatékony és produktív hónap vár rád, és még emberi kapcsolatait sem sínylik meg!

BIKA

Korszakhatárhoz érkeztél, és érdemes egyfajta összegzést csinálnod, hogy hogy is állsz, milyen célokat sikerült elérned az utóbbi időszakban, és melyek azok, amelyek még plusz odafigyelést igényelnek.

Hirdetés

Az is nagyon fontos, hogy miben kellene fejlődnöd, illetve miben teljesítesz jól. Amennyiben jól ment ez az időszak, megérdemelsz egy kis meglepetést önmagadtól, de azért ne költekezz túl!

IKREK

Bár az általános energiák novemberben dekadens irányban mozognak, neked mégis remek időszak következik, hogy valami újba kezdj!

Hirdetés

Ez akár új barátságok, új emberi kapcsolatok, vagy új tevékenységek építését is jelentheti! Amennyiben döntéseket kell hoznod, ne csak az intuíciódra és az érzelmeidre hallgass, hanem szerezz be minél több információt, és lehetőleg pontosakat.

RÁK

Jól vigyázz, hogy mit kívánsz! Könnyen valóra válhatnak a vágyaid, de nem biztos hogy teljesen úgy, ahogy te gondoltad!

Azonban amennyiben tudatos vagy, keményen dolgozol azért, hogy megvalósítsd a céljaidat, jelentős előrejutást tudsz elérni! Szeretteid a szokottnál is nagyobb szeretettel és odafigyeléssel fordulnak feléd, és emberi kapcsolataid harmonikusan alakulnak majd.

Hirdetés

OROSZLÁN

Amennyiben az életedben valami nem működik megfelelően, érdemes ezt tudatosítanod, és mielőtt kitalálod, mit tehetnél azért, hogy működésre bírd!

Nyilván, ha ugyanúgy folytatod, ahogy eddig, az továbbra is csak ugyanazokra az eredményekre vezetne… figyelmed az otthonod felé fordul, hogyan tudnád csinosítgatni, rendezgetni!

Hirdetés

SZŰZ

Régóta gondolkozol azon, hogyan tudnál új pénzügyi forrást bevonni az életedbe, és könnyen remek lehetőséghez juthatsz!

Emberi kapcsolataid terén minden harmonikusan alakul, egyetlen kivétel, hogy pont az a tőled egyébként nem megszokott, erősen elfogadó energia, ami most belőled árad, nyakadra hozhatja az energiavámpírokat.

MÉRLEG

Ez a hónap talán most egy kicsit csendesebb munkálkodásról szól, növeld a felkészültségedet, és tegyél meg olyan dolgokat, amelyek kevésbé látványosak. A következő hetekben ez drasztikusan megnöveli a hatékonyságodat! Titkaidat ne add ki, mert a környezetedben van egy olyan személy, akiben bár megbízol, de könnyen lehet, hogy csak egy energiavámpír, aki visszaélhet a privát információkkal!

Hirdetés

SKORPIÓ

Különösen figyelj oda, és ne engedd, hogy érzelmi zsarolás áldozatává válj. Ha tudod, hogy vannak a környezetedben olyanok, akik úgy próbálnak visszaélni a jóindulatoddal, hogy csak nagyon nehezen tudsz nekik nemet mondani, velük lesz az igazi gond! Amennyiben csak lehetséges, redukáld ezekkel az emberekkel a kapcsolattartást. Anyagi szempontból új lehetőséget tartogat a hónap második fele!

NYILAS

Komoly félreértést tartogathat a hónap közepe, amikor is ha nem vigyázol, valaki jóindulatú közeledését rosszindulatként foghatod fel. Mindig lépj hátra gondolatban egy lépést, és gondold végig alaposan, hogy a másiknak milyen indítékai lehetnek feléd!

BAK

Ebben a hónapban különösen erős ambíciót érzel majd magadban, amelynek köszönhetően a munkahelyeden is a közfigyelem középpontjába kerülsz.

Ez lehetőséget teremt arra, hogy bizonyítsd a képességeidet, és gyorsabban juss előre! Légy nyitott a lehetőségekre, mert a hónap második felében olyan ajánlattal találhatnak meg, amelyre már régen vártál!

VÍZÖNTŐ

Ebben az energetikailag érzékeny időszakban meglehetősen instabil lehetsz érzelmileg, ugyanakkor az újdonságra való nyitottságod felfokozódik!

Nemcsak, hogy szívesen vágsz bele az új dolgokba, de a figyelmed fókusza szinte pásztázza a környezetedet ezek után! Komoly döntéseket kell hoznod a hónap második felében, amely nem feltétlenül lesz kellemes, mivel most nehezen tudsz koncentrálni!

Hirdetés

HALAK

Szereted a stabilitást, különösen érzelmi értelemben. A végtelenségig azonban nem lehet húzni azokat a döntéseket, amelyek elkerülhetetlenek. Így könnyen lehet, hogy most jött el az idő, hogy belevágj valami új dologba, vagy lezárj valamit, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél. A második hétvége felé komoly meglepetésben lesz részed, amely napokra felvidít!

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hónapot kívánunk minden jegynek!

Hirdetés