Megjött a Heti Horoszkóp: hatalmas változás érik november harmadik hetére

KOS

Ha egy helyzettel kapcsolatban sok harag gyűlt fel benned, lépj egy lépést hátra, és próbáld máshogy megközelíteni. Ezen a héten kedvezőek lesznek ahhoz az energiák, hogy elsimítsd azokat a félreértéseket, amelyek akár még hetekig, ha nem hónapokig megkeserítenék a mindennapjaidat. Ha megkeresel valakit, akivel a múltban együtt dolgoztál, nagy lehetőséghez juthatsz.

BIKA

Egy távolabbi rokonoddal, akivel azonban lelkileg nagyon közel álltok egymáshoz, váratlan, és súlyosnak látszó összetűzésben lesz részed a hét első felében.

A hét második felében megtapasztalod, mennyire fontos, hogy a jelentős és életed alakulására komoly hatással lévő kérdésekben alakítsd ki saját véleményt, és gondold át azokat alaposan, ne pedig mások feje után menj!

IKREK

Ne add ki a titkaidat másoknak, még akkor sem, hogyha erős késztetést érzel arra, hogy valakinek kiöntsd a lelked. Ne ess bele abba hibába, hogy huzamosabb ideig az életedbe engedsz valakit, akit nem kedvelsz, csak azért, mert jelentős információt remélsz tőle. Az ilyen emberekkel ki az életedből!

Hirdetés

RÁK

Az életedben egy fontos területen nagy változás előtt állsz, amelyet egyrészt vársz is, másrészt egy kicsit tartasz is tőle! Érdemes egy kicsit jobban megismerkedned vele, és lehet, hogy éppen a javadra válik majd! A hét második felében egy kellemes meglepetés is fog érni!

OROSZLÁN

A hét első felében akarva-akaratlanul valótlan információkat kaphatsz, ezért nagyon fontos, hogy minden, kollégáidtól kapott tartalmat alaposan gondolj át, és ellenőrizz.

Nem biztos, hogy az illető szándékosan informál félre, de tény, hogy sokat árthat a karrierednek, ha nem vagy elég körültekintő! A hét második felében nagy lehetőséghez jutsz, hogyha képes vagy nyitottan állni olyasmihez, ami korábban talán nem is érdekelt volna.

Hirdetés

SZŰZ

Ne válj az érzelmeid által mozgatott marionett bábuvá, főleg, hogy kiemelkedő tudatossággal bírsz! Erre most, ezen a héten különösen nagy szükséged lesz! A hét második felében az életedbe egy olyan ember érkezik, akivel közel kerültök majd egymáshoz, legyen az baráti kapcsolat, vagy akár annál több!

MÉRLEG

Ne vitatkozz feleslegesen olyan emberekkel, akiknek a világnézetük homlokegyenest ellenkezik a tieiddel. Úgysem tudod megoldani a problémát, és a másik fél nem fog változtatni az álláspontján!

Ha túl feszültnek érzed magad, vezesd le a feszültséget a hét második felében egy jó beszélgetéssel, amelyet egy olyan családtagoddal folytatsz le, akivel már régen nem beszéltél!

SKORPIÓ

Ne hagyd, hogy eltérítsenek a céljaitól, akkor is a hosszútávú elképzelésedet tartsd fókuszban, hogy ha rövid távon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt vártad volna.

A hét második felében figyelj különösen az emberi kapcsolataidra, nem árt ezekre is rendszeresen fókuszt helyezni, most pedig különösen kedvezőek hozzá az energiák.

NYILAS

Van egy titok, ami már régóta nyomaszt téged, és ennek a hétnek a közepe táján végre kiadhatod azt magadból, mivel találsz egy olyan személyt, akit elég megbízhatónak tartasz, hogy a rábízd a titkodat. Légy óvatos, ne engedd, hogy az anyagi helyzetedet, és a hír nevedet bárki veszélybe sodorja a hét második felében.

BAK

Ha még nem tetted volna meg, figyel jobban az egészségedre, mert ez munkaképességed egyik alapja! Céljaidat és feladataidat sem fogod tudni teljesíteni, hogyha egészséged megrendül. Érdemes egy kicsit jobban megismerned magad, így ha több szabadidőd van, az önfejlesztés nem rossz választás!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Egyik bizalmasodról kiderül, hogy pletykál rólad, és titkaidat folyamatosan kiszivárogtatja. A megbízhatatlan embereket érdemes harag és a helyzet túlbonyolítása nélkül elengedned az életedből, ez az ő döntésük, a másik pedig a tied! A hét második felében komolyan felkelti az együttérzésedet valaki, akit eddig nem kedveltél.

HALAK

Legyél együttérző a környezetedben élőkkel, mert az utóbbi időszak nem túl könnyű nekik, és lelkileg sokan nehezen viselik közülük. Talán még te vagy az, aki a leginkább megőrizte lelki egyensúlyát, így rád fog hárulni, hogy nyugtatgasd őket. Tölts minél több időt a barátaiddal, az se baj, hogyha online beszélgetés formájában: a lényeg az, hogy ki tudjátok adni magatokból a feszültséget!

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hirdetés