Itt a Horoszkóp a HÉTVÉGÉRE: jókora fordulatot hoz november harmadik hétvégéje, energetikailag

KOS

A szombati napon kellemes meglepetés vár rád, mert egy rég nem látott ismerős veszi fel veled a kapcsolatot! Mindez nagy lelkesedést vált ki belőled, nem sok kedved van a házimunkához ezen a hétvégén, de a kötelezőket azért valahogyan kipörgeted.

BIKA

Ha valaki nagyon felbosszanthat ezen a hétvégén, és csakis azon múlik, hogy hogyan fog alakulni ez a két nap, hogy hogyan tudod magadban lereagálni mindezt.

Ha hideg fejjel tudod kezelni a kérdést, győztesen kerülhetsz ki a konfliktusból, és nyugalmasan telnek majd a pihenésre szolgáló napjaid.

Hirdetés

IKREK

Mozgalmas hétvége lesz, rengeteg feladatot teljesítesz, azonban ezek nem kötelességszerűen lesznek, hanem olyasmi, amiket már előre beterveztél, és saját, belülről jövő céljaidat szolgálják. Mindez jelentős hatékonyság érzéssel, önbizalommal és lendülettel tölt el téged, amely a következő hétre is fennmarad!

RÁK

Akkor teszel a legjobban, ha e hétvége kapcsán kivételesen elengeded a kontrollt, és lemondasz arról, hogy a terveid maradéktalanul megvalósuljanak!

Több váratlan esemény is történik, amelyek közül lesznek kellemetlen és kellemes meglepetések is: egy dolog azonban biztos, semmi sem az előre eltervezettek szerint alakul.

OROSZLÁN

Itt az ideje, hogy leszámolj a múlttal, még akkor is, hogyha egyes, múltbeli események, problémák, vagy konfliktusok intenzíven foglalkoztatnak!

Hogyha ezek szereplőivel még mindig szeretnél kapcsolatban maradni, vagy szeretnéd velük felújítani a kapcsolatot, mindenképpen érdemes lezárnod a múltat, és tiszta lappal indulnotok.

Hirdetés

SZŰZ

A szokottnál lényegesen magasabb energiaszinten leszel ezen a hétvégén, még akkor is, ha fogalmad sincs, hogy minek köszönheted mindezt!

Adj az energiából a szeretteidnek is, mert az energiák most a leginkább a közös, társas pihenésnek kedveznek: meglátod, hogy igazán tartalmas, pihentető, valódi kikapcsolódást nyújtó hétvégét töltötök majd együtt!

MÉRLEG

Azt érzed, hogy a szeretteid egyre inkább igénylik a társaságodat, és hogy megnyugtasd őket, lelki segítséget nyújts nekik! Ezen a hétvégén ez neked is nagyon jól fog esni, mert egyre fáradtabbnak érzed magad, ahogy közeledik az év vége!

SKORPIÓ

Minden teljesül majd, amit erre a hétvégére eltervezel! Teendőt teendő után pipálsz ki, és kikapcsolódásra is bőven marad időd.

Ráadásul egy, a tágabb értelemben vett családban már egy ideje fennálló nézeteltérést is sikerül rendezned!

Hirdetés

NYILAS

Még ha úgy is érzed, hogy megszámlálhatatlan teendőd lenne, csak akkor vágj bele ezen a hétvégén, ha nem érzed magad nagyon fáradtnak. Amennyiben kimerült vagy, az első a pihenés, mert munkaképességed megőrzésénél nincs fontosabb! Szellemileg és testben is igazi felfrissülést hoz a hétvége!

BAK

Csendes, meghitt és bensőséges hétvége vár rád családi körben. Nem lesz mozgalmas, nem lesz energikus, de a szeretet és az emberi kötelékek lesznek a középpontban! Vasárnap egy kisebb kellemetlenség zavarja majd meg a harmóniát, de ettől eltekintve felhőtlen napok várnak rád!

VÍZÖNTŐ

Azzal szembesülhetsz, hogy te eltervezted ugyan, hogy mi mindent csinálsz a hétvégén, azonban a szombati napon valaki hirtelen át akarja írni az időbeosztásodat, és keresztülhúzni a számításaidat. Amennyiben így van, nézd a prioritásokat: jogos és fontos-e, amit a másik kér tőled, mert ha igen, akkor ne legyél rá mérges, és segíts neki!

HALAK

Ezen a hétvégén a megszokottnál jóval több időd jut majd magadra, egy kis befelé fordulásra, önértékelésre, és akár önismereted elmélyítésére is! Remek idő arra, hogy terveket kovácsolj, és kidolgozd, hogyan hajtod majd őket végre!

Csodálatos hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés