Vízöntő-Mérleg-Bak-Skorpió-Nyilas-Halak: meglepetésekben nem lesz hiány NOVEMBER HARMADIK hétvégéjén

MÉRLEG

Azt érzed, hogy a szeretteid egyre inkább igénylik a társaságodat, és hogy megnyugtasd őket, lelki segítséget nyújts nekik! Ezen a hétvégén ez neked is nagyon jól fog esni, mert egyre fáradtabbnak érzed magad, ahogy közeledik az év vége!

SKORPIÓ

Minden teljesül majd, amit erre a hétvégére eltervezel! Teendőt teendő után pipálsz ki, és kikapcsolódásra is bőven marad időd. Ráadásul egy, a tágabb értelemben vett családban már egy ideje fennálló nézeteltérést is sikerül rendezned!

NYILAS

Még ha úgy is érzed, hogy megszámlálhatatlan teendőd lenne, csak akkor vágj bele ezen a hétvégén, ha nem érzed magad nagyon fáradtnak. Amennyiben kimerült vagy, az első a pihenés, mert munkaképességed megőrzésénél nincs fontosabb! Szellemileg és testben is igazi felfrissülést hoz a hétvége!

Hirdetés

BAK

Csendes, meghitt és bensőséges hétvége vár rád családi körben. Nem lesz mozgalmas, nem lesz energikus, de a szeretet és az emberi kötelékek lesznek a középpontban! Vasárnap egy kisebb kellemetlenség zavarja majd meg a harmóniát, de ettől eltekintve felhőtlen napok várnak rád!

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Azzal szembesülhetsz, hogy te eltervezted ugyan, hogy mi mindent csinálsz a hétvégén, azonban a szombati napon valaki hirtelen át akarja írni az időbeosztásodat, és keresztülhúzni a számításaidat. Amennyiben így van, nézd a prioritásokat: jogos és fontos-e, amit a másik kér tőled, mert ha igen, akkor ne legyél rá mérges, és segíts neki!

HALAK

Ezen a hétvégén a megszokottnál jóval több időd jut majd magadra, egy kis befelé fordulásra, önértékelésre, és akár önismereted elmélyítésére is! Remek idő arra, hogy terveket kovácsolj, és kidolgozd, hogyan hajtod majd őket végre!

Ha csillagjegyed nincs benne a jelen cikkben, akkor lentebb, a csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzésünket:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Csodálatos hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés