Ikrek-Szűz-Rák-Kos-Bika-Oroszlán-Mérleg-Nyilas-Bak-Halak-Vízöntő-Skorpió: Hatalmas változást hoz az október 15-16-i hétvége!

KOS

A hét második felében némileg lassul a még a Te környezetedben is szokatlanul gyors tempó, amely erre a hétre jellemző. Egy kicsit kiegyensúlyozottabbá válsz, kevésbé leszel ingerlékeny, és jobban funkcionálnak az emberi kapcsolataid. A hétvégén egy kellemes meglepetésre számíthatsz!

BIKA

Hirdetés

A hétvége is az emberi kapcsolatokról szól, ezek állnak majd a fókuszban továbbra is! Az együttműködés, valamint a régi ellentétek feloldása: ezekre koncentrálj, és akkor a hétvégéd is harmonikusan, lelki békében telik majd!

IKREK

A hét első felében felmerült problémákat nagyon szépen sikerült, illetve sikerül megoldanod, így a hétvége már a sikerek által keltett jó érzések, valamint lendület jegyében telik majd! Most kezd igazán harmonikussá válni a kapcsolatod a pároddal, és most csúcsosodik ki az időszak pozitív energiája!

RÁK

A hét elejének lendülete továbbra is kitart, sőt könnyen lehet, hogy a következő hétre is átgyűrűzik majd! Igazán élvezed, amivel foglalkozol, és azt a sok élményt, ami Rád vár! Olyan sokat tanulsz magadról, és számodra érdekes dolgokról, hogy szinte már csak kapkodod a fejed!

OROSZLÁN

A hét első felében keményen betaláltak Téged az energiavámpírok, azonban a hét második felére ők is érzik, hogy Te nem az az ember vagy, akivel szórakozhatnak! Mivel megfelelően kezeled őket, az energiaszinted folyamatosan nő, és a hétvége kiváló hangulatban telhet majd!

SZŰZ

Az önvizsgálat időszakát éled, nagyon fontos felismerésekre jutsz saját magaddal, illetve a céljaiddal kapcsolatban! Nemcsak hatékonyabbnak és precízebbnek, de önbizalommal teltebbnek is érzed magad, amely a heted második felét intenzíven feldobja! Úgy érzed, képes vagy olyan problémák megoldására, amelyek előtt eddig értetlenül álltál!

MÉRLEG

A hétvégére a harmonikus társas kapcsolatok jellemzőek. Ezen kívül mindaz, ami a hét első felében késett, vagy nem megfelelően működött, ezekben a napokban végre visszatér a rendes kerékvágásba!

Hirdetés

SKORPIÓ

Folyamatosan nőtt az energiaszinted a hét eleje óta, amikor viszonylag alacsonyan állt még! Megnyugtató lehet a tudat, hogy a nem túl rózsás időjárás ellenére kedved egyre inkább napsütéses lesz, és egyre jobban érzed majd magad: a hétvégére pedig olyan dolgokat találsz ki, amelyek másnak eszébe sem jutottak volna, te azonban remekül feldobod velük majd ezt a két napot!

NYILAS

Kicsit befelé fordultál ezen a héten.. Azonban ez nem feltétlenül baj, mert remek felismerésekre jutottál, amelyek egy jövőbeli megújulás alapját képezhetik majd. Úgy érzed, kezded visszanyerni az erődet, és egyre ütőképesebbé válsz! A hétvégén mindehhez egy új ismeretség is jelentősen hozzájárul…

BAK

A hét eleje meglehető sem zaklatott hangulatban telt, most azonban már a fokozatos lenyugvás fázisában vagy, különösen, ha sikerült az ideges hangulatodból eredő konfliktusokat elkerülnöd. Sokat segít az is, hogy egy olyan ember tér vissza az életedbe, aki a múltban jó hatással volt rád!

VÍZÖNTŐ

Nem könnyű dolog a figyelem középpontjában állni, nem mindenki viseli ezt könnyen, főleg akkor, hogyha ez a mozgásteredet beszűkíti, és olyan kötelező teendőket is rád ró, amelyeket nem szívesen csinálsz. A hétvégén ráadásul az energiavámpírok is megtalálnak!

HALAK

Egyfajta újító energia uralja ezeket a napjaidat, és ha a hét elején új dolgokba vágtál bele, pár nap alatt már abban a helyzetben vagy, hogy meg tudod határozni azok irányát, és már némi tapasztalattal is rendelkezel a kezdetekben! Remek hangulatban telnek a napjaid, továbbra sem zavarja meg azokat semmilyen probléma, mert ezekre most valamiért nem fókuszálsz.

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hétvégét kívánunk minden jegynek!

Hirdetés