Ikrek-Szűz-Rák-Kos-Bika-Oroszlán-Mérleg-Nyilas-Bak-Halak-Vízöntő-Skorpió: Hatalmas változást hoz az október 15-16-i hétvége!

KOS

Hirdetés

A hét második felében némileg lassul a még a Te környezetedben is szokatlanul gyors tempó, amely erre a hétre jellemző. Egy kicsit kiegyensúlyozottabbá válsz, kevésbé leszel ingerlékeny, és jobban funkcionálnak az emberi kapcsolataid. A hétvégén egy kellemes meglepetésre számíthatsz!

BIKA

Hirdetés

A hétvége is az emberi kapcsolatokról szól, ezek állnak majd a fókuszban továbbra is! Az együttműködés, valamint a régi ellentétek feloldása: ezekre koncentrálj, és akkor a hétvégéd is harmonikusan, lelki békében telik majd!

IKREK

A hét első felében felmerült problémákat nagyon szépen sikerült, illetve sikerül megoldanod, így a hétvége már a sikerek által keltett jó érzések, valamint lendület jegyében telik majd! Most kezd igazán harmonikussá válni a kapcsolatod a pároddal, és most csúcsosodik ki az időszak pozitív energiája!

Hirdetés

RÁK

A hét elejének lendülete továbbra is kitart, sőt könnyen lehet, hogy a következő hétre is átgyűrűzik majd! Igazán élvezed, amivel foglalkozol, és azt a sok élményt, ami Rád vár! Olyan sokat tanulsz magadról, és számodra érdekes dolgokról, hogy szinte már csak kapkodod a fejed!

OROSZLÁN

A hét első felében keményen betaláltak Téged az energiavámpírok, azonban a hét második felére ők is érzik, hogy Te nem az az ember vagy, akivel szórakozhatnak! Mivel megfelelően kezeled őket, az energiaszinted folyamatosan nő, és a hétvége kiváló hangulatban telhet majd!

SZŰZ

Az önvizsgálat időszakát éled, nagyon fontos felismerésekre jutsz saját magaddal, illetve a céljaiddal kapcsolatban! Nemcsak hatékonyabbnak és precízebbnek, de önbizalommal teltebbnek is érzed magad, amely a heted második felét intenzíven feldobja! Úgy érzed, képes vagy olyan problémák megoldására, amelyek előtt eddig értetlenül álltál!

Hirdetés

MÉRLEG

A hétvégére a harmonikus társas kapcsolatok jellemzőek. Ezen kívül mindaz, ami a hét első felében késett, vagy nem megfelelően működött, ezekben a napokban végre visszatér a rendes kerékvágásba!

SKORPIÓ

Folyamatosan nőtt az energiaszinted a hét eleje óta, amikor viszonylag alacsonyan állt még! Megnyugtató lehet a tudat, hogy a nem túl rózsás időjárás ellenére kedved egyre inkább napsütéses lesz, és egyre jobban érzed majd magad: a hétvégére pedig olyan dolgokat találsz ki, amelyek másnak eszébe sem jutottak volna, te azonban remekül feldobod velük majd ezt a két napot!

NYILAS

Kicsit befelé fordultál ezen a héten.. Azonban ez nem feltétlenül baj, mert remek felismerésekre jutottál, amelyek egy jövőbeli megújulás alapját képezhetik majd. Úgy érzed, kezded visszanyerni az erődet, és egyre ütőképesebbé válsz! A hétvégén mindehhez egy új ismeretség is jelentősen hozzájárul…

Hirdetés

BAK

A hét eleje meglehető sem zaklatott hangulatban telt, most azonban már a fokozatos lenyugvás fázisában vagy, különösen, ha sikerült az ideges hangulatodból eredő konfliktusokat elkerülnöd. Sokat segít az is, hogy egy olyan ember tér vissza az életedbe, aki a múltban jó hatással volt rád!

VÍZÖNTŐ

Nem könnyű dolog a figyelem középpontjában állni, nem mindenki viseli ezt könnyen, főleg akkor, hogyha ez a mozgásteredet beszűkíti, és olyan kötelező teendőket is rád ró, amelyeket nem szívesen csinálsz. A hétvégén ráadásul az energiavámpírok is megtalálnak!

HALAK

Egyfajta újító energia uralja ezeket a napjaidat, és ha a hét elején új dolgokba vágtál bele, pár nap alatt már abban a helyzetben vagy, hogy meg tudod határozni azok irányát, és már némi tapasztalattal is rendelkezel a kezdetekben! Remek hangulatban telnek a napjaid, továbbra sem zavarja meg azokat semmilyen probléma, mert ezekre most valamiért nem fókuszálsz.

Hirdetés

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hétvégét kívánunk minden jegynek!

Hirdetés