Bika-Kos-Ikrek-Oroszlán-Rák-Szűz-Nyilas-Bak-Skorpió-Halak-Mérleg-Vízöntő: elképesztő erővel söpri ki a régi energiákat OKTÓBER második hete: horoszkóp a 2021 október 11-i hétre

KOS

Erre a hétre nem lehet azt mondani, hogy laza lenne: rendkívül intenzív, energikus hét vár rád, bár egyes kisebb hibák ideig-óráig megkeseríthetik a hangulatodat. Ingerlékeny lehetsz, így tudatosan kell arra törekedned, hogy türelmes legyél a szeretteiddel.

BIKA

Ezen a héten több ember is előkerül a múltadból, akikkel már régóta nem tartottál kapcsolatot, és itt nemcsak volt kollégákra kell gondolni! Ez nagy lehetőséget jelent múltbeli félreértések tisztázására, és arra, hogy kiderüljön, kinek lehet helye az életedben, és kinek nem!

Érdemes kompromisszumokra törekedned a kollégáiddal, mert együtt többre juttok, mint külön-külön!

IKREK

Ez a hét sok tekintetben a kis hibák és a félreértések hete lesz, számítani kell eszközök meghibásodására, és olyan kisebb idegesítő dolgokra is, amelyek megzavarhatják a mindennapjaidat. Ennek ellenére érzed majd magadban azt az energiát, hogy megoldd a problémákat, és felülkerekedj mindezen!

Hirdetés

Ez pedig egy általános lendületet ad, rendkívül energikusnak, erőteljesnek érzed majd magad! Ez az energia magánéletedre is átgyűrűzik, pároddal való kapcsolatod pozitív energiának köszönhetően a szokottnál is meghittebben alakul!

RÁK

Élménygazdag és változatos hét áll előtted sok új élménnyel, új információkkal. Nagy valószínűséggel még egy új hobbival is megismerkedsz, amelyet nagy élvezettel gyakorolsz majd a jövőben!

Szinte már folyamatos áramlatélményben telik az idő a munkahelyeden, remekül haladsz a munkahelyi tennivalóiddal, és magánéletedben is minden rendben lesz!

OROSZLÁN

Ezen a héten egy kicsit alacsonyabb lesz az energiaszinted, és azon kapod magad, hogy sorra találnak be téged az energiavámpírok, akik mindenféle ürüggyel megpróbálják az idődet és az energiádat elpazarolni.

Legyél velük határozott, és a tőled megszokott önbizalommal szabadulj meg tőlük! Ezzel rengeteg energiát nyerhetsz vissza, és a hét második felére már újra az a lendületes, igazi Oroszlán leszel, aki mindig!

SZŰZ

Intenzív befelé fordulás időszakát éled, úgy érzed, hogy vannak olyan gondolati mintáid, amelyeket korrigálnod kell, hogy még sokkal hatékonyabb, precízebb lehess a mindennapokban! Érdemes odafigyelned a pénzügyeidre, és minél előbb átgondolnod a fontosabb kérdéseket, hogy idejekorán szembe tudj velük nézni, és jó döntéseket hozhass!

MÉRLEG

Ez a hét vegyesen tartogat hideget és meleget: Kissé úgy érzed majd, hogy a pénz kifolyik a kezed közül, mert annyi szép és jó dologra tudnád elkölteni, és ezek egy részét ténylegesen meg is veszed.

Hirdetés

Bevételeid egy része azonban sajnos késik… Cserébe viszont társas kapcsolataid a szokottnál is harmonikusabban alakulnak, különös tekintettel a pároddal való kapcsolatodra, amely meghittebb már nem is lehetne!

SKORPIÓ

A hét első felében kissé feledékeny lehetsz, és úgy érzed majd, hogy a dolgok hajlamosak tönkremenni körülötted. Ez egy kaotikus energiahullámzással is együtt járhat, amelyre azonban pontot tesz az, hogy a hét közepe felé meghozol egy fontos döntést, és lezársz egy olyan kapcsolatot, amely már régóta nem szolgálta egyikőtök fejlődését sem! A hét második felében hangulatod és energiaszinted fokozatosan emelkedik, és egy csodálatos hétvége áll előtted!

NYILAS

Ez az időszak inkább a magadba nézésről szól, mint a külvilágbeli nagy célok végrehajtásáról! Sokkal könnyebb a jövőbe tekinteni úgy, ha le tudod zárni a múltat, és meg tudod érteni, hogy egyes helyzetekben hogyan reagáltak mások, vagy akár Te magad!

Hirdetés

BAK

A hét elején paprikás hangulatban találhatod magad, amely, ha nem vigyázol több konfliktust is eredményezhet:  tégy meg mindent, hogy elkerüld ezeket a vitákat, mert ebben a zaklatott lelkiállapotban nem sok esélyed van arra, hogy azokból a lehető legtöbbet hozd ki! A hét második felében előkerül egy olyan ember a múltadból, aki valaha nagyon, de nagyon sokat jelentett neked!

VÍZÖNTŐ

Ezen a héten akár akarod, akár nem, más emberek figyelmének középpontjába kerülsz, annak minden előnyével és hátrányával együtt! Teljes sármod és vonzerőd birtokában leszel, így könnyedén kötsz új kapcsolatokat, ugyanakkor mások nem kívánt figyelme is rád terelődhet: irigy, kellemetlen emberek céltáblájává válhatsz a hét második felében.

HALAK

Ez a hét sok szempontból a kezdeményezés és az újdonságok jegyében telik: új dolgokba kezdesz, és belevágsz olyasmibe, amibe már régen szerettél volna! Érzed azt az energiát, hogy most bátran elkezdheted, és való igaz: a csillagok most ezen a téren is melletted állnak! Emberi kapcsolataidat tekintve is zavartalan lesz ez az időszak, amit egyetlenegy dolog fog majd megzavarni: egy kisebb háztartási gép meghibásodása miatti bosszúság!

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés