Riasztó jövendölést tett a királynő halálát is előre látó “brazil Nostradamus”: ez várhat ránk még az idén. De vajon…

Athos Salomét sokan csak “brazil Nostradamusként” emlegetik. A brazil jóst idén kapta fel a sajtó és a világháló népe, miután megjósolta Erzsébet királynő halálát. Megtudhattuk, hogy állítólag korábban előre látta a világjárvány bekövetkeztét is.

A DailyStar magazinnak adott interjúban elmondta, hogy már 12 évesen tudta, hogy egyedi adottsággal bír, és kiválasztották, hogy segítséget nyújtson az embereknek, akiket megért, és pontosan tudja a válaszokat az általuk feltett kérdésekre.

A magunk részéről kissé szkeptikusan állunk a személyéhez és a jóslataihoz, figyelembe véve azt a színpadiasságot, ami az Instagram fiókjába feltöltött tartalmakból is szinte árad (lásd alább).

Hirdetés

Mindenesetre a kétség kívül sármos fiatalember rémisztő jóslata szerint még 2022-ben kitörhet a harmadik világháború, amely Oroszország Ukrajna elleni támadásával veszi kezdetét.

Szerencsére saját jóslatait is hitelteleníti legújabb jövendölése, amely szerint 2022-ben, 2044-ben vagy 2066-ban (micsoda véletlen, hogy pont ezeket a numerológiailag különleges évszámokat választotta) világra jön egy olyan vezető, aki leszámol azokkal, akik vitatják döntéseit. (Szkeptikusan megjegyezzük: nagyobb szenzáció volna az olyan vezető, aki nem)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Athos Salomé (@athos_salome) által megosztott bejegyzés

Őszintén reméljük, hogy mindez nem fog bekövetkezni! Neked mi a véleményed? 

Hirdetés