A férfi a lánya szülinapjára vesz egy régi Fordot: a kesztyűtartóban egy borítékra lel, amit habozás nélkül feltép:

Kevin Duke lánya nemrég kapta meg a jogosítványát, ezért az apa úgy döntött, hogy egy használt autóval lepi majd meg a lányát a 16. születésnapján. Végül talált egy jó állapotban lévő ezüst-metál Ford személygépkocsit, amelyet alapos átvizsgálás, és komoly mérlegelés után végül megvásárolt.

Hirdetés

Hirdetés

Amikor ismét alaposan átnézte a már megvásárolt gépkocsit, a kesztyűtartóban egy borítékra lett figyelmes, amelyen címzettként az ő neve állt. Nem habozott, feltépte, és elolvasta a levelet: a levelet Sabrina, az autó eladója írta, saját kezűleg a vevőnek.

Hirdetés

“Kedves vevő, van valami, amit tudnod kell erről a különleges autóról!

Anyukámé volt, aki lakástűzben hunyt el a hat éves kislányommal és a nagynénémmel együtt. Még aznap is vezette az autót, amikor ez a szörnyű eset történt, éppen ezért ez a kocsi nagyon fontos volt a számomra.

Hirdetés

Semmi más nem maradt a szeretteimből, csak ez. Adminisztrációs problémák miatt, a kocsit nem tudom biztosítási pénzből kifizetni, nincs pénzem fenntartani, és sajnos annak ellenére, hogy ilyen sokat jelent nekem, el kell azt adjam.”

A levél további részében arra kéri a vevőt, hogy vigyázzon nagyon az autóra, és sok örömet kíván hozzá. Megemlíti, hogy amennyiben Kevin egyszer majd el szeretné adni a kocsit, őneki szóljon, mert ha lesz pénze, vissza  szeretné vásárolni az autót.

Kevint nagyon meghatotta a levél, és úgy döntött, hogy indít egy gyűjtést a nő számára, hogy vissza tudja vásárolni az autót. A gyűjtés sikeres lett, és a hölgy visszakaphatta gépkocsit, amely annyira sokat jelentett a számára:

Milyen érdekes és egyben megható dolog, hogy a tárgyak néha sokkal többek lehetnek egy kaszninál, gépnél, mert azok szeretteinkre emlékeztetnek, és rengeteg szép emléket őriznek.

Tetszett a történet? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés

Hirdetés