Halak-Kos-Bika-Ikrek-Rák-Oroszlán: Óriási energiával már a nyakunkon a meteorológiai tavasz első hétvégéje

Halak

Hirdetés

Ezen a hétvégén a bensőséges emberi kapcsolataid mind remek energiát kapnak az univerzumtól, úgy fogod érezni, hogy közelebb kerültetek egymással a pároddal is, akivel lehetséges, hogy az utóbbi időszakban egy kicsit érzelmileg eltávolodtak egymástól.

Most érezheted, hogy mennyire fontos az érzelmi támogatás, és hogy egyensúlyt tudj kialakítani a dolgos hétköznapok, a munkád, illetve a családod és a szeretteidre fordított idő között.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy van az életednek egy olyan területe, ahol kicsúszott a kezedből az irányítás, azonban ne felejtsd el, hogy azok a dolgok, amik rövid távon bosszúságra adnak okot, hosszú távon az érdekeidet szolgálhatják. Ha megfelelően koncentrálsz, és ezen a területen is visszanyered a lélekjelenlétedet, nagy előrelépést tehetsz az életedben.

Kos

Hirdetés

Itt az idő, hogy megszerezz valamit, amire már nagyon régen vágysz: most alkalmasak az energiák arra, hogy akár egy jelentősebb összeget is kiadhass érte. Érdemes azonban átbeszélned azokkal, akik fontosak a számodra, hátha olyan szempontokat hoznak fel, amelyek eddig még nem jutottak eszedbe.

Könnyen lehet, hogy egy felszínes ismerősöd egy remek ajánlatot fog neked tenni, amely a jövődre is kihathat. Ne válaszolj neki gyorsan, gondold át alaposan, akár kérdezz meg több embert, vagy végezz kutatást az interneten, hogy minden szempontot fel tudj tárni, hogy az ajánlat és a lehetőség számodra előnyös-e, illetve érdemes-e vele foglalkoznod.

Hirdetés

Bika

A hétvégét érdemes a pihenésnek szentelned, még akkor is, ha egyébként jellemző rád, hogy dolgosan telnek a pihenőnapok. Legyél minél többet a családoddal, hálásak lesznek a figyelmedért.

Hirdetés

Érdemes továbbá egy lépést hátra lépned, és elgondolkoznod az élet dolgain, akár információkat gyűjtened a fontosabb döntésekhez.

Könnyen lehet, hogy az utóbbi időben sokat gondolkoztál azon, milyen lenne munkahelyet váltani, nem érdemes ezt a döntést is alaposan körbejárni, és mérlegelni a negatívumokat és a pozitívumokat. Csak azért, mert van olyan kollégád, akivel nem jössz ki jól, nem érdemes elhamarkodottan döntened.

Ikrek

Régóta van az életedben valami, amit nagyon szeretnél meglépni, azonban félsz a lehetséges következményektől. Most azonban egyre kedvezőbb a csillagok állása és az energia ahhoz, hogy összeszedd a bátorságod, és lépj végre. Erőforrásokban és támogatásban nem lesz hiány!

A hétvégén érdemi kérdésekben azonban ne hozz fontos döntéseket, mert egy kicsit szétszórt leszel, könnyen elaprózódsz, és nem tudsz megfelelően koncentrálni.

Hirdetés

Ennek ellenére kiválóan telik a hétvége, sikerül összehozni egy remek családi programot, amin olyan jól érzi magát a család, mint már nagyon régen nem.

Rák

Ez a hétvége érzelmi téren hullámhegyeket és hullámvölgyeket is hoz majd. Alapvetően érzékeny és törődő lelki alkattal rendelkezel, így erősebben ki vagy téve az érzelmeid hatásának, mint a racionálisabb típushoz tartozó embertársaid. Ezt azonban az előnyödre is fordíthatod, mivel könnyen rá tudsz állni szeretteid és más emberek érzelmi hullámhosszára, és el tudod érni, hogy jól érezzék magukat.

Elsősorban a bátorságodra lesz szükséged most: ez az érzelem, ami segít stabilizálni a lelkiállapotodat, és megindulni egy olyan irányba, amerre már nagyon régen szerettél volna elmenni. Családod ebben segíteni és támogatni fog, és a csillagok állása is megfelelő!

Oroszlán

Hirdetés

Ezen a hétvégén megjelenik az életedben egy régi barát, akit már nagyon régen nem láttál. Felkavarhatja az állóvizet, mivel nagyon sok szép régi emléket elevenít fel, amelyet a múltban közösen éltetek át.

Mivel az életednek ez egy olyan időszaka volt, amely gyökeresen különbözött a mostanitól, könnyen lehet, hogy a párod nem nézi majd jó szemmel. Nyugtasd meg őt, hogy ami volt, az elmúlt, és egy dolog a nosztalgiázás, azonban egy teljesen más dolog a jelen és a nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Érdemes végiggondolnod, hogy mik azok a dolgok, amelyeket szeretnél a hétvégén megcsinálni, elvégezni, megszervezni. Fókuszálj azokra, amelyek tényleg fontosak, és amelyeket meg tudsz most valósítani. Ezen belül is érdemes a családi kapcsolatokra, és a ház körüli teendőkre összpontosítanod.

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

Borítókép: pixabay

Hirdetés

Hirdetés