Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak-Vízöntő: jókora fordulatokat hoz az első tavaszi hétvége

Szűz

Hirdetés

Könnyen előfordulhat, hogy az utóbbi időszakban erős kiábrándultságot érzel a világban folyó dolgokkal kapcsolatban, és úgy érzed, hogy a személyesen a te életedben is reménytelenül alakulnak a dolgok. Ennek ellenére azonban ne add fel a reményt: ez a hétvége lesz az első olyan fény, amely az alagút végén megjelenik. És utána fokozatosan borul majd fénybe a sötétség…

Családi kapcsolataidban pozitív változások indulnak meg már ezen a hétvégén: Egy családi rendezvényen két olyan rokon fog kibékülni, akik már hosszú ideje hadilábon álltak egymással.

Hirdetés

Pároddal szokatlanul bensőséges, szeretetteljes órákat tölthetsz el, és teljes egészében érezni fogod családod érzelmi támogatását.

Mérleg

Nem igazán jellemző rád a szorongás, azonban az utóbbi időben egyre többet foglalkoztat egy gondolat, ami aggodalmat vált ki belőled. Tudnod kell, hogy ez az aggodalom nem feltétlenül alapos, nagy valószínűséggel csak a csillagok állása, illetve az abból származó energetika járatja veled a bolondját.

Hirdetés

Jól csinálod a dolgaidat, csak így tovább! Ne hagyd, hogy bármi elbizonytalanítson, még az sem, ha olyan emberektől kapsz látszólag megalapozott kritikát a hétvégén, akiknek a szavára egyébként adsz. Könnyen lehet, hogy mivel egy kicsit érzékenyebb vagy, jobban magadra vennéd a dolgot, azonban gondolj arra, hogy nem minden az, aminek látszik.

Hirdetés

Skorpió

Amennyiben nem állod meg, hogy egy apróságon felidegesítsd magad, és parázs családi vitát kezdeményezz, viharos hétvége vár rád és a párodra. A legjobb, ha veszel egy mély lélegzetet, és 10-ig számolsz, mielőtt bármi olyan dolgot tennél, ami visszafordíthatatlanul tönkreteszi ezt a két szabadnapot.

Próbáld meg kizárni azokat a dolgokat, amik nem igazán fontosak, amelyek nem érintenek téged vagy a családodat, és koncentrálj a szeretteidre, arra, ami Nektek ténylegesen számít!

Nyilas

Hirdetés

Az elmúlt hetekben úgy érezted, hogy az emberek cserben hagynak, és nem segítenek neked azokban a dolgokban, amelyek vagy számodra fontosak, vagy mindenképpen meg kell őket csinálni. Ezen a hétvégén azonban azt fogod tapasztalni, hogy családtagjaid örömmel segítenek neked a házimunkában, és nagy örömmel vesznek részt a családi programokban is, feltéve, hogy megszervezed őket.

Mivel rád mindig számíthatnak, hosszútávon te is számíthatsz a segítségükre, annak ellenére, hogy lehetnek olyan sorozatok, amikor senki sem ér rá.

Ezen a hétvégén más is rendeződik: a közelmúltban volt egy olyan problémád, amellyel túlzottan sokat foglalkoztál, és már túlpörgetted rajta az agyadat. Ehhez képest most, kipihent testtel és aggyal rendkívül könnyen megoldod a problémát, és még nevethetsz is rajta, hogy miért okozott neked annyi aggodalmat.

Bak

Bár önbizalmad az elmúlt hetekben megrendült, ezen a hétvégén nagy lehetőségeket kaphatsz, hogy helyreállítsd megtépázott önbizalmadat. Ha olyan helyzetek adódnak, amelyekben ki kell állnod magadért, semmiképp se fújj visszavonulót: mindenképpen ragaszkodj ahhoz, hogy ne nyomjanak el téged, és tiszteljék a belső értékeidet.

Másrészt pedig védened kell a szabadidődet és az energiádat: nemet kell mondanod azokra az első hallásra méltányos, de összességében méltánytalan, és téged túlterhelő kérésekre, amelyeket az utóbbi időben az ismerőseid egyre növekvő számban tesznek meg feléd.

Hirdetés

Vízöntő

Ez a hétvége egy nagyon harmonikus energiában, jó rezgésben fog eltelni. Minden összejön, amit elterveztél, és a lehető legjobban fog elsülni.

A családi programokon mindenki nagyon fogadókész lesz a javaslataidra, és könnyen egy hullámhosszra fognak tudni kerülni veled még azok a szeretteid is, akikkel az utóbbi időben esetleg egy kicsit eltávolodtatok egymástól.

Az utóbbi időben azt gondolod, hogy vannak olyan érzéseid, amelyekkel nem tudsz azonosulni, és amelyeket egyébként nem lenne szabad megélned. Ez azonban nem igaz, minden érzelmeinket jogunk van megélni, ne engedd, hogy a belső cenzúra mindezt elhomályosítja.

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

Hirdetés