Teszt: szemed színe rendkívüli pontossággal tükrözi a személyiséged rejtett oldalát

Ősi idők óta úgy tartják, hogy a szem a lélek Tükre, és kiválóan közvetíti belső személyiségünket. Ami azonban ehhez még hozzáadódik ja, és a közhelyes leírásokban nem szerepel, az az, hogy a szem elsősorban a személyiség rejtett oldalát hozza ki. Márpedig ez azt jelenti, hogy legyen már valaki kifelé nagyon kemény, egy kedves, szelíd szempár akkor is elárulja, hogy mélyen érző lélek. Vagy akár fordítva…

Fekete szem

A fekete szem igen ritka, és éppen ezért nagyon különleges! Ezek az emberek mély lelki életet élnek, rendkívül titokzatosak, és mások titkait is kiválóan megőrzik. Hűségesek, ragaszkodóak, azonban nagyon nehéz a kegyeibe férkőzni. A fekete szemű emberek intuitívak, mélyen érző, és szinte már spirituális képességekkel rendelkeznek. Ennek az az árnyoldala, hogy bizonyos helyzetekben átesnek a ló túloldalára, és szembe kerülhetnek a racionalitással.

Barna szem

A barna szem a leggyakoribb a világon, ennek ellenére azonban rendkívül hasznos tulajdonságokat takar. A barna szemű emberekre általában a pozitív gondolkodás és az optimizmus jellemző, stabil, kiegyensúlyozott karakterrel. Bár udvarias, és figyelmes vagy, nagyon fontos számodra a függetlenség is. Barátságos vagy az emberekkel, könnyen szerzel új barátokat, fontosabbak számodra az emberi kapcsolatok, és a szeretet, mint az anyagi javak. Ennek sokszor az árnyoldala, hogy túlzottan is leértékeled az anyagiak fontosságát, és anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Hirdetés

Zöld szem

A zöld szem fiatalos kisugárzást ad, a megújulás képességét, valamint egy friss, kreatív személyiséget rejt. A zöld szemű emberek is igen rejtélyesek, meglehetősen magas intelligenciával, kíváncsisággal, és az újra való nyitottsággal. Ezek a szenvedélyes emberek szeretnek új dolgokat megismerni, viszont rendkívül mélyen érinti őket, hogyha valaki a függetlenségüket próbálja fenyegetni. A zöld szem igen ritka, és a pillantása csábító.. A zöld szemű emberek személyiségének árnyoldala, hogy elvesznek saját intelligenciájukban, amely sokszor elnyomhatja az intuíciójukat.

Szürke szem

A szürke szemű emberekre dominancia jellemző, erős természet, és egy olyan erős világkép, amely stabil alapokon jön létre, és mindenről határozott elképzelést eredményez. A szürke szemű emberek igen jó vezetők, mivel a szelídség és a bölcsesség egyesül ebben a karakterben. Nagyon határozottan és analitikusan gondolkodnak, és a szenvedély, valamint a hideg racionalitás kettőssége nem áll távol a személyiségüktől. A szürke szemű emberekre jellemző személyiség árnyoldala lehet a túlzott dominancia, így bizonyos embertípusokkal nagyon nehezen jönnek ki.

Kék szem

A kék szem sokak szépségideálja. Az élénkséggel és a folyamatos megújulással függ össze az igéző kék szempár, amelynek képviselői lélekben örök fiatalok, mindig ott él a lelkük mélyén a játékos elevenség. Energikus vagy és elven, mégis határozott erényed a racionális, nyugodt hozzáállás is. Elkötelezett és odaadó karakter vagy, aki bármilyen körülmények között a barátai és a szerettei mellett áll. Árnyoldala lehet, hogy amiatt csalódhatsz, hogy mások visszaélhetnek a nagylelkűségeddel.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés