Több mint 220 kilót nyomott: 40 évesen elkiáltotta magát: ELÉG! Ha nem látjuk, el sem tudtuk volna képzelni, hogyan néz ki most:

Jared Mollenkopf 40 évesen még 226 kg-ot nyomott a mérlegen, folyton fáradt volt, depressziós és nem volt energiája, és borzalmasan érezte magát..

Hirdetés

Azóta csupán pár év telt el, de mára gyökeresen más az élete: jelenleg egy közel fél millió követővel rendelkező jóga csatornát működtet a YouTube-on, és rengetegen fordulnak hozzá tanácsért.

A férfi 40. születésnapjaig saját bevallása szerint egyszerűen napról napra hízott, és nem látott semmilyen kiutat, hogy ezen változtasson. Igazság szerint nem mozgott, és úgy érezte, ez egy megállíthatatlan folyamat, egész nap csak csak evett és tespedt a gép előtt.

Hirdetés

Amikor azonban betöltötte a negyedik X-et, valami átkattant nála, és felkiáltott, hogy most már elég! Összeállított magának egy programot, aminek a segítségével ha lassan is, de fogyni kezdett: tornázott, és helyesen táplálkozott. Később megismerkedett egy speciális jógatípussal, amely segített abban, hogy úgy fogyjon és építsen izmot, hogy közben az ízületei ne károsodjanak a még mindig jelentős túlsúly ellenére sem. Ekkor a fogyása felgyorsult!

Mindössze kilenc hónap alatt 90 kg-ot sikerült leadnia, amikor találkozott ennek a jógatípusnak a mesterével, Joseph Falkinburg-gal, aki nagy örömmel fogadta a megkeresését, és felajánlotta további segítségét. Amint látható, Jared fogyókúrája nem állt meg, a változás fantasztikus: ma pedig már hozzá fordulnak tanácsért a fogyni vágyók!

Hirdetés

Érdekes volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák és elolvashassák!

Hirdetés