A kismama hasa a szülés után csak egyre tovább duzzadt. Amikor a műtét végző orvos elé tárult az oka, azon nyomban a mobiltelefonért nyúlt

A 34 éves oroszországi hölgynek, Julia Selinának már van egy gyereke, így nem először élte át a szülés csodáját. A második kicsi pontosan kilenc hónapra érkezett, és az asszony természetes úton szerette volna megszülni, azonban a baba farfekvése az orvosok császármetszést javasoltak, a nő pedig aláírta a szükséges nyilatkozatot.

Hirdetés

A kicsivel minden rendben ment, azonban az asszony úgy érezte a szülést követően, hogy egyre veszít az erejéből, napról napra gyengébb lett, a hasa pedig folyamatosan duzzadt, és még annál is nagyobb lett, mint a szülés előtt. Az orvosok viszont azt mondták neki, hogy minden rendben van, ez ilyenkor teljesen normális.

Miután már nem tudott aludni, és magas láza volt, az életét kezdte félteni: elment egy másik kórházba, ahol ultrahang felvételt készítettek, amelyen jól látszott, hogy óriási mennyiségű folyadék halmozódott fel Julia hasüregében.

Hirdetés

Kisvártatva, sürgősséggel megműtötték, és 2,5 liter g*nnyet távolítottak el a hasából. Ezen kívül találtak még valamit, amiről senkinek fogalma sem volt, hogy hogyan kerülhetett oda: egy műtős köpenyt!

Az orvos és a nővérek alig akarták elhinni, hogy ilyen lehetséges, több felvételt is készítettek mobiltelefonnal (a felvételek nem publikusak, azokat jogi eljárásban használhatják fel).

Hirdetés

Hirdetés

A nő hihetetlenül hálás, hogy túlélte az esetet, és nem maradtak anya nélkül a gyermekei. Pert indított a szülést levezető kórházzal szemben az életét veszélyeztető hanyagság miatt.

Te mit gondolsz?

 

Hirdetés