Tudtad, hogy a talpadon keresztül megszabadulhatsz a betegségektől? Íme:

Egy méregtelenítő kúráról van szó: ha szervezetünk egyensúlyának megőrzésére, megerősítésére, továbbá egyes betegségek tüneteinek enyhítésére, kockázatának csökkentésére törekszünk, kiváló szövetségesünk lehet az alábbi módszer.

Hirdetés

Nyugtatja a szervezetet, tartósan csillapítja a stresszt, de a magas vérnyomás, emésztőrendszeri zavarok, illetve egyes gyulladások enyhítésében is hasznosnak bizonyul hat.

Régóta alkalmazzák a sós lábfürdőt, mely kiváló méregtelenítő hatással bír. Évente érdemes kétszer alkalmazni, egy nyolc-tíz lábfürdőből álló sorozatot, heti három alkalomra elosztva.

Hirdetés

Öntsünk egy lavórba három-négy liternyi, nagyjából 40 °C-os, 10 %-os só oldat. Érdemes este, étkezés után minimum két órával végezni. (Érdemes jó minőségű sót, és tiszta vizet használunk. a legjobb talán a parajdi só, de mást is használhatunk, amely megfelelő minőségű.)

Hirdetés

Áztassuk benne a lábunkat, legalább bokáig, amíg a lábunk fel nem melegszik, és ki nem tágulnak a bőr pórusai. Pár alkalom után már elkezdjük érezni a kellemes eredményeket.

Hirdetés

A méregtelenítéstől jó eredményeket várhatunk, de tudnunk kell, hogy ez sem csodaszer, és természetesen nem alkalmas a súlyos betegségek kikúrálására!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés